MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΧΙΛΗ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 02/09

Χιλή - Βραζιλία Προγνωστικά Μουντιάλ 02/09

02 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Μουντιάλ με την Χιλή να υποδέχεται στο “Ζούλιο Μαρτίνεθ Πραντάνος” την Βραζιλία. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 04.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Φαβορί στην αναμέτρηση η Σελεσάο, η οποία θέλει να παραμείνει αήττητη στη διαδικασία των προκριματικών και να εξασφαλίσει και μαθηματικά την συμμετοχή της στα τελικά της διοργάνωσης. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Χιλή, αγνοεί την χαρά της νίκης τα τελευταία τρία επίσημα παιχνίδια και δίκαια ξεκινάει από θέση αουτσάιντερ στην αναμέτρηση. Ποντάρισμα στην δυναμική των φιλοξενούμενων με το διπλό να προσφέρετε σε απόδοση 2.00.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΙΛΗ

Χωρίς νίκη για 3ο το σερί παιχνίδι η Χιλή, η οποία μετά το τρίποντο εντός έδρας με αντίπαλο την Βολιβία, μετράει δύο ήττες και μία ισοπαλία απέναντι σε Ουρουγουάη, Παραγουάη και Βραζιλία για το Copa America, κάνοντας σχετικά ένα κακό τουρνουά. Στα προκριματικά του Μουντιάλ μετά από έξι αγώνες έχει συγκεντρώσει μόλις έξι βαθμούς, έχοντας μία νίκη τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες βρισκόμενη στην 7η θέση της βαθμολογίας. Απουσίες: Σάντσες (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Μπράβο, Ίσλα, Σιερράτλα, Μεντέλ, Βάργκας, Μένα, Αρατζούρι, Βιδάλ, Πούλγκαρ, Α.Βάργκας, Παλάσιος.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Στην πρώτη θέση του ομίλου των προκριματικών βρίσκεται η Βραζιλία, η οποία έχει το απόλυτο έως τώρα στις έξι πρώτες αγωνιστικές με 18 βαθμούς, έχοντας σκοράρει 16 φορές ενώ έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ. Το καλοκαίρι στο Copa America έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, γνωρίζοντας την ήττα από την Αργεντινή με 1-0. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της μετράει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττά, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της τρεις φορές. Απουσίες: Ροντρίγκο (αμυντικός). Πιθανή ενδεκάδα: Άλισον, Μαρκίνιος, Ντανίλο, Σίλβα, Λόντι, Κασεμίρο, Φρέντ, Παουλετα, Έβερτον, Ριτσάρλισον, Νεϊμάρ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet