MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 02/09

Ουγγαρία - Αγγλία Προγνωστικά Μουντιάλ 02/09

02 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:10
 Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Μουντιάλ με την Ουγγαρία να υποδέχεται την Αγγλία. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21.45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες οι οποίες θέλουν το τρίποντο για να πάρουν προβάδισμα στον όμιλο. Οι Άγγλοι προέρχονται από την ήττα στον τελικό του Euro από τους Ιταλούς, ενώ από την άλλη οι Ούγγροι έχουν φτιάξει μία πολύ καλή ομάδα η οποία κοιτάς στα μάτια κάθε αντίπαλο. Η επιλογή σημείου στην αναμέτρηση φαντάζει ριψοκίνδυνη για αυτό και εμείς θα πάμε στοίχημα με τα γκολ, καθώς υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια στο ποντάρισμα μας. Επικρατέστερο σενάριο το Goal-Goal - 2.20
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Δεν κατάφεραν οι Ούγγροι να διακριθούν το καλοκαίρι στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, πέφτοντας σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο με Πορτογαλία, Γαλλία και Γερμανία. Παρά την μικρή συγκομιδή στην φάση των ομίλων, η Ουγγαρία έχει πολύ καλή εικόνα τηρουμένων των αναλογιών, αποσπώντας δύο ισοπαλίες απέναντι σε Γαλλία και Γερμανία παίζοντας μάλιστα και πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στα προκριματικά του Μουντιάλ μετά από τρεις αγώνες βρίσκεται στην 2η θέση του ομίλου με 6 βαθμούς, έχοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Γκούλάσι, Νέγκο, Μπότκα, Ορμπάν, Σαλάι, Φιόλα, Νάγκι, Κλάινσχάισερ, Σάφερ, Α.Σαλάι, Λάνγκ.

ΑΓΓΛΙΑ

Σε άσχημη ψυχολογία η Αγγλία, η οποία δεν κατάφερε για ακόμη μία φορά να κατακτήσει Ευρωπαϊκό τίτλο, γνωρίζοντας την ήττα στον τελικό του Euro από την Ιταλία στη διαδικασία των πέναλτι. Οι Άγγλοι έκαναν μία πολύ καλή πορεία στο τουρνουά φτάνοντας μέχρι τον τελικό παίζοντας αρκετά ελκυστικό ποδόσφαιρο, κυρίως στα προημιτελικά. Στο παιχνίδι με την Ιταλία, αν και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, στη συνέχεια γνώρισαν την ισοφάριση με το παιχνίδι να οδηγείτε αρχικά στην παράταση και μετέπειτα στα πέναλτι. Στα προκριματικά του Μουντιάλ βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου με 9 βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχουν δεχτεί μόλις ένα γκολ. Απουσίες: Γουάιτ (αμυντικός), Φόντεν (μέσος), Κάλβερτ-Λιούιν (επιθετικός), Ράσφορντ (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Πίκφορντ, Στόουνς, Γουόκερ, Τρίπιερ, Μαγκουάιρ, Σο, Ράις, Φίλιπς, Μάουντ, Κέιν, Στέρλινγκ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet