MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΧΙΡΟΝΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ LA LIGA 2 ΙΣΠΑΝΙΑΣ 03/09

Χιρόνα - Σπόρτινγκ Χιχόν Προγνωστικά La Liga 2 Ισπανίας 03/09

03 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:05
 Αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της La Liga 2 στην Ισπανία, με την Χιρόνα να υποδέχεται την Σπόρτινγκ Χιχόν. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Βελτιωμένη εμφανίζεται η Χιρόνα εντός έδρας, με αποτέλεσμα να έχει μικρό προβάδισμα στην αναμέτρηση. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Σπόρτινγκ Χιχόν βρίσκεται και αυτή σε καλή κατάσταση παραμένοντας αήττητη μετά από τρεις αγωνιστικές. Επικρατέστερο σενάριο να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες. Ποντάρισμα στο Goal-Goal- 2.12
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΙΡΟΝΑ

Μια νίκη έχει μετά από 3 αγωνιστικές η Χιρόνα, η οποία δείχνει ότι χρειάζεται ακόμη χρόνο μετα τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ το καλοκαίρι. Στα τελευταία 2 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα της Ισπανίας, μετράει μια ήττα και μια ισοπαλία απέναντι σε Λας Πάλμας και Πονφεραντίνα με τις εμφανίσεις να είναι κάτω του μετρίου. Βαθμολογικά αν και είναι ακόμα νωρίς, βρίσκεται στην 11η θέση του πρωταθλήματος με 4 βαθμούς σε 3 αγωνιστικές, έχοντας δεχτεί 2 γκολ και σκοράροντας 3. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Αμπανζαχές, Ροντρίγκεζ, Ζοσέ Αμό, Κοπέτε, Ρέινα, Οτζέμπα, Μεντίνα, Μοράν, Ναράγιο, Χέρν, Γιούρι.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Σε πολύ καλή κατάσταση η Χιχόν, η οποία παραμένει αήττητη στα τελευταία 4 παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και φιλικά προετοιμασίας, έχοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, επικράτησε εντός έδρας της Μπούργκος με 1-0 ενώ στη συνέχεια έφερε ισοπαλία στην έδρα της Τενερίφης, Στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο την Μιραντές επικράτησε εντός έδρας με 2-1 έχοντας πολύ καλή εικόνα,. Στην βαθμολογίας βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος με 7 βαθμούς, μετρώντας 3 γκολ ενεργητικό και μόλις ένα παθητικό. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Μαρίνο, Ρόσας, Μπαντιν, Βιθέντε, Κραβέτς, Γκραγκέκα, Ντίαζ, Γκαρσία, Βιγιάλμπα, Ροντρίγκες, Τζούρτζεβιτς.  
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet