MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΤΟΥΡΚΙΑ U21 - ΒΕΛΓΙΟ U21 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO U21 03/09

Τουρκία U21 - Βέλγιο U21 Προγνωστικά Euro U21 03/09

03 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Euro U21, με την Τουρκία να υποδέχεται το Βέλγιο. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Καλύτερη ομάδα το Βέλγιο το οποίο ξεκίνησε με τρίποντο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις απέναντι στο Καζακστάν τον Ιούνιο. Στο αντίπαλο στρατόπεδο οι Τούρκοι δεν διαθέτουν τόσο ποιοτική “φουρνιά” στην ομάδα U21 και θα είναι έκπληξη αν καταφέρουν να προκριθούν στα τελικά της διοργάνωσης. Το μομέντουμ δείχνει Βέλγιο και το διπλό στο 2.07 αξίζει το ρίσκο.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΟΥΡΚΙΑ U21

Χωρίς νίκη στα τελευταία δύο παιχνίδια της η Τουρκία, η οποία μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα απέναντι σε Κροατία και Ουκρανία εμφανίζοντας πάρα πολλά προβλήματα κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Στα προκριματικά του Euro για το 2021, δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση, μένοντας στην 4η θέση του ομίλου με 13 βαθμούς μετά από δέκα αγωνιστικές έχοντας τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και 5 ήττες. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Ουζέρ, Ταγκίρ, Σερτέλ, Μπαλτσί, Μπαγίρ, Μπουρακμπάρ, Σουέρ, Γκουνές, Ελμπί, Μπεγίαζ Ακμάν.

ΒΕΛΓΙΟ U21

Σε πολύ καλή κατάσταση οι Βέλγοι, οι οποίοι ξεκίνησαν με νίκη τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Euro, επικρατώντας στην έδρα του Καζακστάν με 1-3 σε ένα παιχνίδι με πάρα πολλές φάσεις και πολύ καλό πρώτο ημίχρονο.Το σκορ άνοιξε για το Βέλγιο στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σαρμπέλα, με το Καζακστάν ισοφαρίζει λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και το Βέλγιο να παίρνει εκ νέου το προβάδισμα στις καθυστερήσεις του πρώτο 45λεπτου. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στην επανάληψη, με τους Βέλγους να συνδυάζονται εκπληκτικά και τον Οπέντα να σκοράρει. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Βάντερβόρτ, Σιγκέτ, Βαμ Ντε Μπρέ, Πλεξτίν, Θέατερ, Σαρμπέλα, Βερτσάρεν, Ονάνα, Ντε Κεταλαέρε, Ελ Χατζί, Οπέντα.  
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet