MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΚΥΠΡΟΣ - ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 04/09

Κύπρος - Ρωσία Προγνωστικά Μουντιάλ 04/09

04 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με την Κύπρο να υποδέχεται την Ρωσία. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Ελάχιστες πιθανότητες για πρόκριση έχουν οι Κύπριοι μετά την απρόσμενη ήττα την περασμένη αγωνιστική με αντίπαλο την Μάλτα. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Ρωσία βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με την Κροατία και θέλει την νίκη για να κάνει ένα βήμα ακόμη προς στην τελική φάση της διοργάνωσης. Το διπλό σε συνδυασμό με τα λίγα γκολ προσφέροντας εξαιρετική απόδοση και αξίζουν το ρίσκο. Ποντάρισμα στο 2 & Under 3.5 - 1.90
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΥΠΡΟΣ

4η ήττα στα τελευταία 5 παιχνίδια για την Κύπρο, η οποία σπατάλησε τεράστια ευκαιρία να μπει στο κόλπο της πρόκρισης την περασμένη αγωνιστική κόντρα στη Μάλτα.Η ήττα με 3-0 την έφερε στην τελευταία θέση πλέον του ομίλου, με μόλις 4 βαθμούς μετά από τέσσερα παιχνίδια κάνοντας το σενάριο πρόκρισης αρκετά δύσκολο. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Κύπριοι έιχαν αρκετά παράπονα από τη διαιτησία, καθώς έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το πρώτο ημίχρονο, για μία φάση που δεν δικαιολογούσε αποβολή. Απουσίες: Σωτηρίου (αμυντικός). Πιθανή ενδεκάδα: Μιχαηλ, Κάρο, Χριστοφή, Αντωνιάδης, Ψάλτης, Κυριακού, Αριματάς, Ιωάννου, Πίττας, Α.Χριστοφή, Παπουλής.

ΡΩΣΙΑ

Ισόπαλη χωρίς σκορ αναδείχθηκε η Ρωσία την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας με αντίπαλο την Κροατία. Το παιχνίδι είχε ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τις δύο ομάδες να προσέχουν κυρίου στα μετόπισθεν καθώς η ισοπαλία τις βόλευε για να μείνουν στην κορυφή του ομίλου. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας η Ρωσία μετράει δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία κάνοντας ένα μέτριο Euro στο οποίο δεν κατάφερε να προκριθεί από την φάση των ομίλων. Απουσίες: Ζιρκόφ (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Γκούχέμε, Φερνάντες, Ντιβέβεφ, Ντζικίγια, Καραβάεφ, Κουζάεφ, Μπρινόφ, Γκολοβίν, Ζακάρια, Ιονόβ, Μίραντσουκ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet