MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 04/09

Σλοβακία - Κροατία Προγνωστικά Μουντιάλ 04/09

04 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με την Σλοβακία να υποδέχεται την Κροατία. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21.45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Ποιοτικότερη ομάδα η Κροατία η οποία θέλει την νίκη για να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Σλοβακία δεν τα κατάφερε την περασμένη αγωνιστική με αντίπαλο την Σλοβενία, χάνονται έτσι αρκετό έδαφος στη μάχη για την πρόκριση. Οι Κροάτες διαθέτουν τεράστια εμπειρία και με βάση τη λογική, δύσκολα θα χάσουν το τρίποντο. Ποντάρισμα στην νίκη της Ρωσίας σε απόδοση 1.90.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Χωρίς νίκη για 3ο σερί παιχνίδι η Σλοβακία, η οποία δεν είχε καλές εμφανίσεις ούτε στα τελικά του Euro το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να μην προκριθεί από τη φάση των ομίλων. Την περασμένη αγωνιστική στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Σλοβενία, ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1, με όλα τα γκολ να μπαίνουν στο πρώτο ημίχρονο. Βαθμολογικά παραμένει στην 3η θέση του ομίλου με 6 βαθμούς σε 4 παιχνίδια, έχοντας μία νίκη και τρεις ισοπαλίες. Απουσίες: Ντουβράνκα (ΤΦ), Λάζλο (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Ροντάκ, Πεκαρίκ, Σάτκα, Σκρίνιαρ, Χολούμπεκ, Σράντς, Χάμσικ, Λομπότκα, Κούκα, Βάις, Μποζενίκ.

ΚΡΟΑΤΙΑ

Στην πρώτη θέση του ομίλου μαζί με την Ρωσία βρίσκονται οι Κροάτες, οι οποίοι μετά από τέσσερις αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ, μετράνε δύο νίκες, μία ήττα και μία ισοπαλία έχοντας συγκεντρώσει 7 βαθμούς. Το καλοκαίρι στο Euro έκανε μία αξιοπρεπή πορεία, φτάνοντας μέχρι τις 8 της διοργάνωσης όπου αποκλείστηκαν στην παράταση από την Ισπανία σε ένα παιχνίδι που έληξε στην κανονική του διάρκεια 3-3. Απουσίες: Μόντριτς (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Λιβάκοβιτς, Λόβρεν, Τζουράνοβιτς, Καλέτα, Σόσα, Μπρόζοβιτς, Κόβασίτς, Πάσαλιτς, Βλάσικ, Περισιτς, Κράμαριτς.  
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet