MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΒΕΛΓΙΟ - ΤΣΕΧΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 05/09

Βέλγιο - Τσεχία Προγνωστικά Μουντιάλ 05/09

05 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Μουντιάλ με το Βέλγιο να υποδέχεται την Τσεχία. Το παιχνίδι να ξεκινήσει στις 21.45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Φαβορί στην αναμέτρηση εμφανίζεται το Βέλγιο, το οποίο ναι μεν είναι σε καλή κατάσταση, όμως έχει να αντιμετωπίσει μία αρκετά ποιοτική ομάδα όπως η Τσεχία. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ καλή εικόνα στο Euro και το σετ των αποδόσεων δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική κατάσταση των δύο ομάδων. Περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι ρισκάροντας στο σενάριο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Επιλογή το Goal-Goal - 1.95
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΕΛΓΙΟ

Μέχρι τους 4 του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος έφτασαν οι Βέλγοι, οι οποίοι αποκλείστηκαν από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ιταλία. Στον όμιλο πέρασαν με τρεις νίκες ως πρώτοι, ενώ στους 8 απέκλεισαν και την Πορτογαλία, κάνοντας μία πολύ καλή εμφάνιση. Την περασμένη αγωνιστική για τα προκριματικά του Μουντιάλ, επικράτησαν εκτός έδρας της Εσθονίας με 5-2,παραμένοντας έτσι στην κορυφή του ομίλου με 10 βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές, έχοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Απουσίες: Αζάρ (μέσος), Ντε Μπρόινε (μέσος) Μέρτενς (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Κουρτουά, Αλντερβάινερ,Μπογιότα, Ντάιερ, Σαλεμάκερ, Βιτσελ, Βανάκεν, Καράσκο, Τροσσάντ, Αζάρ, Λουκάκου.

ΤΣΕΧΙΑ

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τους Τσέχους οι οποίοι μετά τον αποκλεισμό από την Δανία στα προημιτελικά του Euro, επικράτησαν εντός έδρας της Λευκορωσίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ, παραμένοντας έτσι στη 2η θέση του ομίλου με 7 βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές. Στα τελευταία 5 παιχνίδια τους, συμπεριλαμβανομένων και των αναμετρήσεων για το Euro, έχουν δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία, με το 2-3 γκολ να έχει επιβεβαιωθεί τρεις φορές. Απουσίες: Μπορίλ (μέσος), Παβέλ (μέσος). Λούκας (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Βάλτσικ, Χόλες, Ματέου, Κάλας, Κουφάλ, Κράλ, Σουτσεκ, Χοτζέκ, Μπαράκ, Τζάνκο, Ντολεζάλ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet