MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 05/09

Βραζιλία - Αργεντινή Προγνωστικά Μουντιάλ 05/09

05 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Μουντιάλ με την Βραζιλία να υποδέχεται την Αργεντινή. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη, με τις δύο ομάδες να έρχονται από καλές εμφανίσεις. Οι Βραζιλιάνοι θέλουν να πάρουν μία άτυπη ρεβάνς για τον χαμένο τελικό του Κόπα Αμέρικα, ενώ από την άλλη η Αργεντινή δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Επικρατέστερο σενάριο είναι να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες, με το Goal-Goal στο 1,95 να μην περνά απαρατήρητο.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τη Βραζιλία η οποία μετά την ήττα στον τελικό του Κόπα Αμέρικα από την Αργεντινή, επικράτησε της Χιλής με 1-0 εκτός έδρας, παραμένοντας έτσι στην πρώτη θέση του ομίλου των προκριματικών, με 7 νίκες σε 7 παιχνίδια και 21 βαθμούς. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης κόντρα στη Χιλή, σημείωσε στο 64ο λεπτό ο Ριμπέιρο με ωραίο πλασέ μεσα απο την μεγάλη περιοχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία 5 παιχνίδια της η Βραζιλία έχει τρεις νίκες, μία ήττα και μία ισοπαλία έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε τρια παιχνίδια. Απουσίες: Ροντρίγκο (αμυντικός). Πιθανή ενδεκάδα: Εβερτόν, Ντανίλο, Μιλιτάο, Μαρκίνιος, Σάντρο, Παουλέτα, Κασεμίρο, Γκιμένες, Βινισιους, Νεϊμάρ, Μπαρμπόσα.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Σε τρομερή κατάσταση η Αλμπισελέστε,η οποία μετά την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα το καλοκαίρι, συνέχισε στα νικηφόρα παιχνίδια επικρατώντας εκτός έδρας της Βενεζουέλα με 3-1 για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Με τη νίκη αυτή την παρέμεινε στη 2η θέση του ομίλου, πίσω από τη Βραζιλία έχοντας συγκεντρώσει σε 7 παιχνίδια 15 βαθμούς με 4 νίκες και τρεις ισοπαλίες.Το αξιοσημείωτο είναι πως αν και είναι μία ομάδα που ξέρει να αμύνεται σωστά το over 2.5 έχει επιβεβαιωθεί τέσσερις φορές τα τελευταία πέντε παιχνίδια. Απουσίες: Αγκουέρο (επιθετικός), Οκάμπος (επιθετικός) Πιθανή ενδεκάδα: Μαρτίνεζ, Μολίνα, Παζζέλα, Οταμέντι, Ακούνια, Λο Σέλσο, Ντε Πάουλ, Ροντρίγκεζ, Ντι Μαρία, Μέσι, Μαρτίνεζ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet