SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ - ΓΚΑΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 06/09

Νότια Αφρική - Γκάνα Προγνωστικά Μουντιάλ 06/09

06 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με τη Νότια Αφρική να υποδέχεται την Γκάνα. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Φαβορί στην αναμέτρηση η Νότια Αφρική, η οποία ψάχνει την πρώτη της νίκη στα προκριματικά μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα κόντρα στη Ζιμπάμπουε. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Γκανά, αν και πρώτη στον όμιλο έως τώρα, εκτός έδρας χάνει πολύ από την δυναμική της και δικιά ξεκινάει η από θέση αουτσάιντερ. Ποντάρισμα στον άσο σε απόδοση 2.20.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ

Αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της η Νότια Αφρική, η οποία μετράει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Το καλοκαίρι στο Κόπα Άφρικα, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Αφρικής επικρατώντας στον τελικό της Σενεγάλης στην διαδικασία των πέναλτι. Πρώτα όμως κατάφερε να τερματίσει πρώτη στον όμιλο της, με 10 βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχοντας, τρεις νίκες και μία ισοπαλία χωρίς να δεχθεί ούτε τέρμα. Στη συνέχεια απέκλεισε στα ημιτελικά την Μοζαμβίκη επικρατώντας με 3-0, μέχρι να φτάσει στον τελικό με αντίπαλο τη Σενεγάλη. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Γουίλιαμς, Μορένα, Χούλου, Ντε Ρεκούκ, Μόμπιλε, Σίνγκ, Μβάλα, Μοκοένα, Λίνγκς, Τάου, Μαγκόπα.

ΓΚΑΝΑ

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Γκάνα, η οποία μετά τα 2 φιλικά χωρίς νίκη με Μαρόκο και Ακτή Ελεφαντοστού, επικράτησε εντός έδρας της Αιθιοπίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ξεκινώντας έτσι με τρίποντο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, μετράει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, με το Under 2.5 να έχει επιβεβαιωθεί 4 φορές. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Οφόρι, Γιαντόμ, Αμαρτέι, Τζικού, Μπάμπα, Μοχάμεντ, Γουακάσο, Σουλεμάνα, Αγιού, Τσούπ. Α.Αγιού.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet