SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΔΑΝΙΑ - ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 07/09

Δανία - Ισραήλ Προγνωστικά Μουντιάλ 07/09

07 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Μουντιάλ με την Δανία, να υποδέχεται το Ισραήλ.To παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21.45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Τεράστια η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την Δανία να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση προερχόμενη από δύο σερί τρίποντα. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, μπορεί το Ισραήλ να δείχνει ανεβασμένο αγωνιστικά, όμως στις εκτός έδρας αναμέτρηση του χάνει πολύ από την δυναμική του. Περιμένουμε μία εύκολη νίκη για τους Δανούς και θα ρισκάρουμε στο ασιατικό 1(-1.5) σε απόδοση 1,90
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΔΑΝΙΑ

Από δύο συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Σκωτία και Νησιά Φερόε, προέρχονται οι γηπεδούχοι,οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου με 15 βαθμούς σε 5 παιχνίδια έχοντας το απόλυτο χωρίς μάλιστα να δεχτούν ούτε γκολ. Το καλοκαίρι στο Euro είχα μία πάρα πολύ καλή πορεία, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στην παράταση από την Αγγλία. Στα τελευταία 5 παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, μετράνε τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Απουσίες: Βέστεργκαρντ (αμυντικός), Έρικσεν (μέσος), Μπρεθγουέιτ (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Σμάιχελ, Νόργκααρντ, Νέλσον, Κρίστιανσεν, Α.Κρίστενσεν, Νίλσεν, Γένσεν, Λάρσον, Ντλαραμι, Ολντερ, Λάρσεν.

ΙΣΡΑΗΛ

Ανεβασμένη αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα οι Ισραηλινοί, οι οποίοι προέρχονται και αυτοί από δύο σερί τρίποντα απέναντι σε Αυστρία και Νησιά Φερόε, καταφέρνοντας να παραμείνουν στην 2η θέση του ομίλου με 10 βαθμούς μετά από 5 αγωνιστικές. Συνολικά έχουν τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα έχοντας βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 14 φορές έναντι 6 γκολ που έχουν δεχτεί. Στα 5 τελευταία παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων φιλικών προετοιμασίας και προκριματικών Μουντιάλ, μετράνε τέσσερις νίκες και μία ήττα με το over 2,5 έχει επιβεβαιωθεί πέντε φορές. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Μαρκάνο, Ντάσα, Ντγκάνι, Τίμπι, Ελχαμέτ, Μενατσέμ, Μπιτόν, Νάτχο, Σόλομον, Ζάωαβι, Νταμπούρ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet