SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 07/09

Σλοβακία - Κύπρος Προγνωστικά Μουντιάλ 07/09

07 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:10
 Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Μουντιάλ με την Σλοβακία να υποδέχεται την Κύπρο. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21.45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Την πρώτη της νίκη μετά την πρεμιέρα του Euro, ψάχνει η Σλοβακία για να ελπίζει σε πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης. Από την άλλη η Κύπρος δεν έχει καμία ελπίδα μετά τις 2 σερί ήττες αυτή την εβδομάδα και θα παραταχθεί χωρίς κινητό στην αναμέτρηση. Περιμένουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες που δεν θα ξεφύγει στο σκορ, με προβάδισμα στη Σλοβακία. Ποντάρισμα στο 1 & Under 3.5 σε απόδοση 1,90
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Χωρίς νίκη στα τελευταία 4 παιχνίδια της η Σλοβακία, η οποία βρίσκεται στην 4η θέση του ομίλου, με 6 βαθμούς και θέλει μόνο νίκη απέναντι στην Κύπρο για να ελπίζει σε πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ. Στα δύο τελευταία παιχνίδια, κόντρα στη Σλοβακία και την Κροατία είχε μία νίκη και μία ισοπαλία, χάνοντας πολύτιμο έδαφος στη βαθμολογία. Απουσίες: Ντουμπράφκα (ΤΦ). Πιθανή ενδεκάδα: Ροντάκ, Πέκαρικ, Σάλτκα, Σκρίνιαρ, Χάνκο, Μάκ, Κούκα, Λομπότκα, Χάμσικ, Βάις, Σράντς.

ΚΥΠΡΟΣ

4η συνεχόμενη ήττα για την Κύπρο η οποία μετά τα πρόσφατα αποτελέσματα διανύει μία από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της κατάστασης είναι ότι έχει σκοράρει μόλις ένα τέρμα στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, ενώ έχει δεχτεί 10. Τελευταία νίκη στις 30 Μαρτίου απέναντι στη Σλοβενία εντός έδρας με 1-0. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας με 2-0 από τη Ρωσία σε ένα παιχνίδι που το τελικό σκορ την κολακεύει αρκετά. Απουσίες: Σωτηρίου (αμυντικός). Πιθανή ενδεκάδα: Μιχαηλ, Κάρο, Χριστοφή, Αντωνιάδης, Ψάλτης, Κυριακού, Αριματάς, Ιωάννού, Πίττας, Α.Χριστοφή, Παπουλής.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet