ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΚΡΟΑΤΙΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 07/09

Κροατία - Σλοβενία Προγνωστικά Μουντιάλ 07/09

07 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:15
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με την Κροατία να υποδέχεται την Σλοβενία. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21.45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Φαβορί στην αναμέτρηση Κροατία η οποία διαθέτει μεγάλη ποιότητα και εμπειρία από τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Με νίκη οι Κροάτες κάνουν πρωταρχικό βήμα για την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης και ο άσος στο 1,60 μπορεί να προστεθεί σε ένα παρολί.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΡΟΑΤΙΑ

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τους Κροάτες οι οποίοι κατάφεραν να επικρατήσουν την περασμένη αγωνιστική της Σλοβακίας με 1-0, χάρη στο γκολ του Μπρόζοβιτς στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης. Βαθμολογικά βρίσκονται στην 2η θέση του ομίλου μαζί με τη Ρωσία, έχοντας από 10 βαθμούς μετά από πέντε αγωνιστικές. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους συμπεριλαμβανομένων και των αναμετρήσεων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το καλοκαίρι, παραμένουν αήττητοι με τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες, Απουσίες: Μόντριτς (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Ιβούσίκ, Τζουρλανοβιτς, Λοβρεν, Βίντα, Σόσα, Βλάσίκ, Μπρόζοβιτς, Κόβασίτς, Ιβανουσέκ, Ορσίκ, Πάσαλιτς,

ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Αήττητη παραμένει το τελευταίο διάστημα η Σλοβενία, η οποία μετράει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για τα προκριματικά του Μουντιάλ, αντιμετώπισε τις Σλοβακία και Μάλτα συγκεντρώνοντας 4 βαθμούς με μία νίκη και μία ισοπαλία. Μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, έχει βρεθεί στην 3 θέση του ομίλου με 7 βαθμούς μετά από πέντε αγωνιστικές, έχοντας δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Απουσίες: Αμετζέλ (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Ομπλάκ, Μπιτζόλ, Στογιάνοβιτς, Μελτζά, Μπαλκοβές, Σέρι, Κούρτιτς, Μλάκαρ, Λοβιτς, Μποχάρ, Σένκο.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet