SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΚΟΣΟΒΟ - ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 08/09

Κόσοβο - Ισπανία Προγνωστικά Μουντιάλ 08/09

08 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Μουντιάλ με το Κόσοβο, να υποδέχεται την Ισπανία. Το είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21.45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Τεράστια διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την Ισπανία να θέλει πάση θυσία την νίκη για να εξασφαλίσει την πρόκριση. Στο αντίπαλο στρατόπεδο το Κόσοβο έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά το 1-1 κόντρα στην Ελλάδα και το σενάριο να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, έχει μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης. Ποντάρισμα στο Over 2.5 σε απόδοση 1,80
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚOΣΟΒΟ

Αήττητη για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα του Κοσόβου, η οποία μετά τις δύο νίκες κόντρα σε Γκάμπια και Γεωργία κατάφερε να πάρει σπουδαίες ισοπαλία με αντίπαλο την Ελλάδα την περασμένη αγωνιστική, σε ένα παιχνίδι όπου έμοιαζε χαμένο. Η Ελλάδα ευτύχησε να προηγηθεί στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όμως το Κόσοβο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και μετά από ασφυκτική πίεση στο τελευταίο εικοσάλεπτο του παιχνιδιού, κατάφερε να βρει την ισοφάριση στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Με το βαθμό αυτό ανέβηκε στην 3η θέση του ομίλου με 4 βαθμούς, σε τέσσερα παιχνίδια έχοντας μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Μούριτς, Βοϊβόντα, Αλίτι, Ραχμάνι, Χαντεργκιονάι, Χαλίμι, Μπερίσα, Ντρέσεβιτς, Καστράτι, Ρασίτσα, Μουρίκι.

ΙΣΠΑΝΙΑ

Στην πρώτη του θέση του ομίλου με 10 βαθμούς μετά από 5 αγωνιστικές βρίσκεται η Ισπανία,η οποία μετράει τρεις νίκες μία ήττα και μία ισοπαλία. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εντός με 4-0 της αδύναμης Γεωργίας, εντός έδρας βγάζοντας αντίδραση μετά την απρόσμενη ήττα στη Στοκχόλμη από τη Σουηδία. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, η Ισπανία έχει μόλις μία νίκη, δύο ισοπαλίες και 2 ήττες. Απουσίες: Μορένο (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Ντε Χέα , Αθπιλικουέτα, Γκαρσία, Λαπόρτ, Γκαγιά, Μπούσκετς, Κόκε, Ρόντρι, Τόρες, Μορένο, Μοράτα.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet