SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 08/09

Βόρεια Μακεδονία - Ρουμανία Προγνωστικά Μουντιάλ 08/09

08 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Μουντιάλ με την Βόρεια Μακεδονία να υποδέχεται την Ρουμανία. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21.45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Δύσκολη η αποστολή της Ρουμανίας, η οποία αν και προέρχεται από δύο σερί τρίποντα, εκτός έδρας χάνει πολύ από τη δυναμική της. Στο αντίπαλο στρατόπεδο οι γηπεδούχοι μετά τις δύο σερί ισοπαλίες έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος στη βαθμολογία και θέλουν να ανακάμψουν. Η επιλογή σημείου την αναμέτρηση φαντάζει ριψοκίνδυνη, για αυτό και εμείς θα πάμε στοίχημα με τα γκολ. ποντάρισμα στο Goal-Goal στο 1.85
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Χωρίς νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια τους οι γηπεδούχους οι οποίοι μετράνε τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες σε προκριματικά Μουντιάλ και τελικά Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Την περασμένη αγωνιστική ήρθαν ισόπαλοι στην έδρα της Ισλανδίας με σκορ 2-2, παραμένοντας έτσι στην 4η θέση του ομίλου με 8 βαθμούς μετά από πέντε αγωνιστικές, έχοντας δύο νίκες 2 ισοπαλίες και μία ήττα. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν αποντες. Πιθανή ενδεκάδα: Ντιμιτρέφσκι, Ριστόφσκι, Βελικόφσκι, Μασλίου, Αλιόσκι, Σπιρόφσκι, Μπάρτζι, Ελμάς, Κονσταντίνοφ, Τσουρλίνοφ, Ριστόφσκι.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Από δύο σερί νίκες απέναντι σε Ισλανδία και Λιχτενστάιν προέρχονται οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι αναρριχήθηκαν στην 3η θέση του ομίλου, με 9 βαθμούς μετά από 5 αγωνιστικές έχοντας τρεις νίκες και δύο ήττες. Στο τελευταίο παιχνίδι τους εντός έδρας με αντίπαλο το Λιχτενστάιν, επικράτησαν άνετα με 2-0 με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο από τους Τόσκα και Μανέα. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν αποντες. Πιθανή ενδεκάδα: Νίκα, Ρους, Τόσκα, Νεντελτσίαρου, Μανέα, Στανίκου, Μαρίν, Ολάρου, Κορμπέα, Χατζι, Μάρκοβιτς.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet