SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΕΛΛΑΔΑ - ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 08/09

Ελλάδα - Σουηδία Προγνωστικά Μουντιάλ 08/09

08 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:15
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Μουντιάλ με την Ελλάδα να υποδέχεται την Σουηδία. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21.45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Χωρίς καμία ελπίδα για πρόκριση στην αναμέτρηση η Ελλάδα, που αυτοκτόνησε την περασμένη αγωνιστική στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο το Κόσοβο. Από την άλλη η Σουηδία, με νίκη ελπίζει σε πρόκριση ακόμη και ως πρώτη στον όμιλο. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια και το διπλό στο 2.25 κρίνεται εξαιρετικό.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση η Ελλάδα η οποία αν και ευτύχησε να προηγηθεί στην αναμέτρηση με αντίπαλο το Κόσοβο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, στη συνέχεια δεν μπόρεσε να κρατήσει το τρίποντο, με τους γηπεδούχους να την κλείνουν στα μετόπισθεν και εν τέλει να φτάνει στην ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Το τελικό 1-1 αφήνει μεγάλη απογοήτευση την Ελληνική ομάδα, η οποία βρίσκεται πλέον στην 4η θέση του ομίλου με τρεις βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές, έχοντας χάσει τις ελάχιστες ελπίδες που έχει για πρόκριση. Απουσίες: Μαυροπάνος (αμυντικός), Κουρμπέλης (μέσος), Φορτούνης (μέσος), Πέλκας (μέσος), Μασούρας (εξτρέμ), Τζόλης (εξτρέμ). Πιθανή ενδεκάδα: Βλαχοδήμος, Ανδρούτσος, Μαυροπάνος, Χατζιδιάκος, Τσιμίκας, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Κούτρης, Μάνταλος, Βρουσάι, Παυλίδης.

ΣΟΥΗΔΙΑ

Σε τρομερή κατάσταση φιλοξενούμενοι οι οποίοι επικράτησαν την περασμένη εβδομάδα της Ισπανίας εντός έδρας με 2-1, κάνοντας ανατροπή μετά το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου. Μεσοβδόμαδα δεν αγωνίστηκαν καθώς είχαν ρεπό, δίνοντας φιλικό προετοιμασίας με το αδύναμο Ουζμπεκιστάν επικρατώντας εντός έδρας με 2-1. Βαθμολογικά βρίσκονται στην 2η θέση του ομίλου με 9 βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές και στο -1 από την πρωτοπόρο Ισπανία η οποία έχει μάλιστα δύο παιχνίδια περισσότερα. Απουσίες: Ιμπραΐμοβιτς (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Όλσεν, Κράφτ, Χελάντερ, Αουγουστισον, Λίντελοφ, Κλάεσον, Ολσον, Εκνταλ, Φόρσμπεργκ, Κουλουσέφσκι, Ισάκ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet