ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΒΟΛΙΒΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 08/09

Αργεντινή - Βολιβία Προγνωστικά Μουντιάλ 08/09

09 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με την Αργεντινή να υποδέχεται την Βολιβία. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 02.30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
 Τεράστια η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους Αργεντινούς να θέλουν την νίκη για να διατηρηθούν σε τροχιά πρόκρισης. Από την άλλη η Βολιβία δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και με βάση την λογική θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην “Αλμπισελέστε”. Επιλογή στην αναμέτρηση το 1 (-2) στο 1,70
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Πρωταγωνιστές σε ένα απίστευτο σκηνικό οι Αργεντινοί, οι οποίοι την περασμένη αγωνιστική αντιμετώπιζαν η Βραζιλία εκτός έδρας, με το παιχνίδι με διακόπτεται μόλις στο 9ο λεπτό, λόγω παραβίασης των μέτρων κατά της πανδημίας από ποδοσφαιριστές της Αργεντινής. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η “Αλμπισελέστε” παραμένει αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, προερχόμενη από ένα εξαιρετικό Κόπα Αμέρικα έχοντας κατακτήσει τον τίτλο μετά από πάρα πολλά χρόνια. Βαθμολογικά βρίσκεται στη 2η θέση του ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ έχοντας συγκεντρώσει σε 7 αγώνες, 15 βαθμούς με 4 νίκες και 3 ισοπαλίες. Απουσίες: Μαρτίνες (αμυντικός), Ρομέρο (αμυντικός), Λο Σέλσο (μέσος), Μπουενδία (μέσος), Αγκουέρο (επιθετικός), Οκάμπος (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Μαρτίνεζ, Μολίνα, Παζζέλα, Οταμέντι, Ακούνια, Λο Σέλσο, Ντε Πάουλ, Ροντρίγκεζ, Ντι Μαρία, Μέσι, Μαρτίνεζ.

ΒΟΛΙΒΙΑ

Από το κακό στο χειρότερο η Βολιβία, η οποία αγνοεί τη χαρά της νίκης στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, με απολογισμό 4 ήττες και μία ισοπαλία συμπεριλαμβανομένων και των παιχνιδιών στο Copa America το καλοκαίρι. Την περασμένη αγωνιστική τη ηττήθηκε από ουρουγουάης με 4-2 σε ένα παιχνίδι με πάρα πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Μοναδικός διακριθέν για τους Βολιβιανούς ο Μορένο, οποίος σημείωσε τα και τα δύο τέρματα. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Λαμπέ, Ενουμπά, Χαγκούν, Κουιντέρος, Φερμάντες, Σαβέρντα, Τζουστιλανο, Αρκε, Σουσέντο, Βαρκα, Μορένο.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet