SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΛΕΓΚΑΝΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ LA LIGA 2 ΙΣΠΑΝΙΑΣ 10/09

Σπόρτινγκ Χιχόν - Λεγκανές Προγνωστικά La Liga 2 Ισπανίας 10/09

10 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της La Liga 2 στην Ισπανία, με την Σπόρτινγκ χιχόν να υποδέχεται την Λεγκανές. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Σε πολύ καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι και δίκαια ξεκινούν από θέση ισχύος στην αναμέτρηση, καθώς παραμένουν αήττητοι στα 4 πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Λεγκανές, είναι φανερό έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρυσι, και το ρόστερ της να έχει πολλά κενά. Η λογική λέει πως οι γηπεδούχοι θα πάρουν την νίκη εύκολα ή δύσκολα και ο άσος στο 2.30 αξίζει το ρίσκο.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Σπουδαίο διπλό στην έδρα της Χιρόνα έκαναν οι γηπεδούχοι την περασμένη αγωνιστική, οι οποίοι έφτασαν τις τρεις νίκες στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια, οδηγώντας την κούρσα του πρωταθλήματος με 10 βαθμούς και συνολικό συντελεστή τερμάτων 5-2. Μοναδική βαθμολογική απώλεια το ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Τενερίφης, στο πλαίσιο της 2η αγωνιστικής,όπου και εκεί η Χιχόν ήταν καλύτερη αλλά στάθηκε άτυχη, χάνοντας πολλές ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Κάρλος, Τζούνκα, Μπερνάντο, Τζουζέπε, Καλαβέρα, Γκαρσία, Τερράτς, Μπαένα, Ουρένα, Μπουτος, Στουάνι.

ΛΕΓΚΑΝΕΣ

Χωρίς νίκη στα τέσσερα πρώτα επίσημα παιχνίδια για το πρωτάθλημα η Λεγκανές, η οποία μετράει δύο ήττες και δύο ισοπαλίες, βρισκόμενη στην προτελευταία θέση με μόλις δύο βαθμούς έχοντας δεχτεί 4 τέρματα σε 4 παιχνίδια. Την περασμένη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 στην έδρα της Εϊμπάρ, έχοντας προηγηθεί μάλιστα και στο 24ο λεπτό μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Ρισένγκο, Χερνλαντες, Ταρίν, Πασένσια, Γκονζάλες, Παρντο, Περέα, Γκαρσία, Φέντε, Σαμπίν, Τζόν,
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet