SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΛΟΡΙΑΝ - ΛΙΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑΣ 10/09

Λοριάν - Λιλ Προγνωστικά Ligue 1 Γαλλίας 10/09

10 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Ligue 1 στη Γαλλία, με την Λοριάν να υποδέχεται την Λιλ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες ,με τη Λίλ να έχει ένα μικρό προβάδισμα όμως από την άλλη οι γηπεδούχοι εντός έδρας εμφανίζονται πάντοτε ανταγωνιστικοί. Επικρατέστερο σενάριο και με βάση την κακή αμυντική λειτουργία της Λιλ το τελευταίο διάστημα, είναι να δούμε γκολ και για τις δύο ομάδες. Ποντάρισμα στο Goal-Goal σε απόδοση 1,85
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΟΡΙΑΝ

Ισόπαλη με σκορ 2-2 αναδείχθηκε την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της Λανς, η Λοριάν, η οποία αν και είχε μείνει πίσω στο σκορ από το 24ο λεπτό, κατάφερε να ανατρέψει μέχρι το ημίχρονο την εις βάρος της κατάσταση, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το υπέρ της 2-1. Στην επανάληψη η ποιότητα των γηπεδούχων έπαιξε σημαντικό ρόλο, με την Λανς να ισοφαρίζει για το τελικό 2-2 και τη Λοριάν να φεύγει με το βαθμό της ισοπαλίας. Βαθμολογικά μετά από τέσσερις αγωνιστικές, έχει συγκεντρώσει πέντε βαθμούς με μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Απουσίες: Μουκοκό (αμυντικός), Ντιαρά (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Ναρμπί, Πετρότ, Σίλβα, Λαπόρτ, Φοντίνε, Λε Γκόλφ, Αμπεργκέλ, Μομφί, Λαμινέ, Μονκοκούιτ, Λαουριέντε.

ΛΙΛ

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τη Λιλ, η οποία αγνοούσε την χαρά της νίκης στα τρία πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, έχοντας δύο ισοπαλίες και μία ήττα απέναντι σε Σεντ Ετιέν, Νις και Μετς. Στο παιχνίδι κόντρα στην Μονπελιέ εντός έδρας, έκανε εκπληκτική εμφάνιση παίρνοντας σπουδαίο τρίποντο με σκορ 2-1. Βαθμολογικά αν και είναι ακόμα νωρίς, οι πρωταθλητές Γαλλίας βρίσκονται στην 10η θέση του πρωταθλήματος με 5 βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές, με κυριότερο πρόβλημα το αμυντικό κομμάτι καθώς έχουν δεχτεί 9 γκολ έως τώρα. Απουσίες: Σάντσες (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Γκρίμπ, Τζαλό, Φόντε, Μπότμαν, Μανταβά, Γιαζίζι, Αντρέ, Τσάκα, Γκόμεζ, Νταβίντ, Γιλμάζ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet