SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΝΑΠΟΛΙ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ SERIE A ΙΤΑΛΙΑΣ 11/09

Νάπολι - Γιουβέντους Προγνωστικά Serie A Ιταλίας 11/09

11 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Serie A με την Νάπολι να υποδέχεται την Γιουβέντους. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Με πολλές απουσίες θα παραταχθούν και οι δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να έχουν ένα μικρό προβάδισμα καθώς βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Γιουβέντους βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο μετά τη φυγή του Ρονάλντο και ίσως χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Επιλογή στην αναμέτρηση η νίκη της Νάπολι σε απόδοση 2.40
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΑΠΟΛΙ

Το απόλυτο έως τώρα στο πρωτάθλημα έχουν οι “Ναπολιτάνοι”, οι οποίοι επικράτησαν στις δύο πρώτες αγωνιστικές των Βενέτσια και Τζένοα. Όσον αφορά το ρόστερ οι προσθαφαιρέσεις ήταν ελάχιστες, που σημαίνει ότι η Νάπολι θα έχει τον ίδιο κορμό παικτών με πέρυσι, με αποτέλεσμα να έχει προβάδισμα σε σχέση με τις υπόλοιπες διεκδικήτριες ενός εισιτήριο για το Champions League. Απουσίες: Μέρετ (ΤΦ), Λόμποτκα (μέσος), Ζιελίνσκι (μέσος), Μέρτενς (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Οσπίνα, Κουλιμπαλί, Μανωλάς, Ντι Λορέντσο, Ρουί, Ελμάς, Φαμπιάν, Λοσάνο, Ινσίνιε, Όσιμεν, Πετάνια.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Σε κακό φεγγάρι έως τώρα η Γιουβέντους η οποία θα έχει και αυτή απουσίες κόντρα στη Νάπολι. Η “Μεγάλη Κυρία” του Ιταλικού ποδοσφαίρου αγνοεί τη χαρά της νίκης στα πρώτα δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα, έχοντας μία ισοπαλία και μία ήττα απέναντι σε Ουντινέζε και Έμπολι. Στην πρεμιέρα έμεινε ισόπαλη με σκορ 2-2 στην έδρα της Ουντινέζε ενώ τη 2η αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας από την “νεοφώτιστη” Έμπολι, με την απουσία του Ρονάλντο να είναι κάτι παραπάνω από εμφανή. Απουσίες: Ράμσεϊ (μέσος), Αρτούρ (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Στσέσνι, Κιελίνι, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Κουαδράδο, Σάντρο, Ραμπιό, Κουλουσέφσκι, Μπεντανκούρ, Λοκατέλι, Μοράτα.    
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet