SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΛΕΙΨΙΑ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 11/09

Λειψία - Μπάγερν Μονάχου Προγνωστικά Γερμανίας 11/09

11 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα στη Γερμανία, με την Λειψία να υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου .Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19.30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Με πολλές απουσίες θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι δεν βρίσκονται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Η Μπάγερν από την άλλη από ότι δείχνουν τα πράγματα μέχρι τώρα, δεν θα έχει αντίπαλο στη μάχη για το πρωτάθλημα στη Γερμανία και το διπλό σε απόδοση άνω του διπλασιασμού, είναι κάτι παραπάνω από ελκυστικό. Επιλογή στην αναμέτρηση η νίκη της Μπάγερν σε απόδοση 2.20
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΕΙΨΙΑ

Συνεχίζει τα αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα η Λειψία, η οποία μετά το 4-0 την 2η αγωνιστική εντός έδρας με αντίπαλο την Στουτγκάρδη, ηττήθηκε από την Βόλφσμπουργκ εκτός έδρας, παραμένοντας έτσι με ένα τρίποντο μετά από τρία παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα. Το καλοκαίρι πέρα από τον προπονητή της έχασε και αρκετά βασικά στελέχη της ομάδας, όπως ο Ουπαμεκανό, ο οποίος πήρε μεταγραφή για την Μπάγερν. Βαθμολογικά οι “ταύροι” αν και είναι ακόμα νωρίς, βρίσκονται στην 10η θέση του πρωταθλήματος με μόλις τρεις βαθμούς και συντελεστή τερμάτων 4-2. Απουσίες: Γκουλάτζι (ΤΦ), Χάλστενμπεργκ (αμυντικός), Σαράτσι (αμυντικός), Γκβάρντιολ (αμυντικός). Πιθανή ενδεκάδα: Τσάουνερ, Χένριχς, Μουκιλέ, Όρμπαν, Κλόστερμαν, Ανχελίνιο, Μοριμπά, Χαϊνταρά, Ενκουνκού, Όλμο, Φόρσμπεργκ.

ΜΠΑΓΕΡΝ

Σε δαιμονιώδη κατάσταση οι “Βαυαροί” οι οποίοι συνέτριψαν την περασμένη αγωνιστική εντός έδρας την Χέρτα Βερολίνου με 5-0,κάνοντας μία εξαιρετική εμφάνιση με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφσκι ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ. Μετά από τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν βρίσκεται στην 3η της βαθμολογίας έχοντας με 7 βαθμούς.. Στα τελευταία 5 επίσημα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Απουσίες: Τολισό (μέσος), Σάμπιτσερ (μέσος), Κομάν (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Νόιερ, Ουπαμεκανό, Παβάρ, Ντέιβις, Ερνάντεζ, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Ναμπρί, Σανέ, Μίλερ, Λεβαντόφσκι.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet