ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑΣ 11/09

Παναθηναϊκός - Απόλλων Σμύρνης Προγνωστικά Ελλάδας 11/09

11 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:15
Αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της Superleague, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20.30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Φαβορί στην αναμέτρηση οι “πράσινοι”, οι οποίοι έχουν ενισχυθεί σημαντικά στο μεταγραφικό και θέλουν να ξεκινήσουν με τρίποντο την σεζόν. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η εικόνα του Απόλλωνα Σμύρνης δεν ήταν κακή στα φιλικά και περιμένουμε μία σκληροτράχηλη ομάδα η οποία θα αμύνεται σωστά σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Με βάση την αγωνιστική απραξία και των δύο ομάδων, περιμένουμε ένα πολύ ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ποντάρισμα στο X ημίχρονο σε απόδοση 2.20
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Επιστροφή για τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο σε πρεμιέρα μετά από τον Αύγουστο του 2013. Τότε έχε καταφέρει να επικρατήσει με 2-0 του Παναιτωλικού σε μία σεζόν όπου στο τέλος της κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος. Μετά την καταστροφική περσινή χρονιά το τριφύλλι, έκανε σπουδαίες μεταγραφές το καλοκαίρι, ενώ στον πάγκο πλέον κάθεται ο πολύπειρος Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός έδειξε από τα πρώτα κιόλας 24ωρα στην ομάδα, πως ξέρει σε πόσο μεγάλο σύλλογο έχει έρθει. ενώ και με τις κινήσεις κυρίως στο μεταγραφικό παζάρι, πώς στόχος του είναι ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει εκεί που ανήκει Εικόνα από τα φιλικά προετοιμασίας δεν υπάρχει καθώς τα περισσότερα δεν είχαν τηλεοπτική κάλυψη. Απουσίες: Σένκενφελντ (αμυντικός), Κουρμπέλης (μέσος), Βιγιαφάνιες (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Διούδης, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Κότσιρας, Μαουρίσιο, Πέρεθ, Λούντκβιστ, Χατζηγιοβάνης, Βιτάλ, Καρλίτος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο του πλέον ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος σε 5 φιλικά προετοιμασίας που έδωσε ενόψει του καλοκαιριού, είχε τέσσερις ήττες και μία μόλις νίκη.Την περσινή σεζόν, κατάφερε να τερματίσει στην 11η θέση του πρωταθλήματος έχοντας συγκεντρώσει σε 33 παιχνίδια, 34 βαθμούς με 9 νίκες, 7 ισοπαλίες και 17 ήττες. Μεταγραφικά ενισχύθηκε πάρα πολύ το καλοκαίρι, με μεγαλύτερη προσθήκη, αυτην του Μπούνο Αλβες ο οποίος είχε περάσει ένα φεγγάρι και από την ΑΕΚ με πάρα πολύ καλές εμφανίσεις. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Κότσαρης, Άλβες, Ντομίνγκες, Βιτλής, Ντεντάκης, Αντόνι, Κάστρο, Τσιλούλης, Παμλίδης, Σλίβκα, Ιωαννίδης.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet