MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΜΙΛΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑΣ 19/09

Γιουβέντους - Μίλαν Προγνωστικά Ιταλίας 19/09

19 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Serie A στην Ιταλία, με την Γιουβέντους να υποδέχεται την Μίλαν. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21.45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι ροσονέρι, οι οποίοι παρά την ήττα μεσοβδόμαδα από τη Λίβερπουλ, έδειξαν πως φέτος μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Γιουβέντους έκανε την πρώτη της νίκη στη σεζόν, επικρατώντας εκτός έδρας της Μάλμε με 3-0, κρατώντας ανέπαφη την εστία της για πρώτη φορά. Η Μίλαν  έχει δείξει ως τώρα ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε μεγάλα παιχνίδια και το σενάριο να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τον Ιταλικό βορρά έχει μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης και αξίζει το ρίσκο. Επιλογή το Χ2 της Μίλαν σε απόδοση 1,80
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Την πρώτη της νίκη στη φετινή σεζόν να έκανε η Γιουβέντους μεσοβδόμαδα στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League κόντρα στη Μάλμε. Η “Μεγάλη κυρία” ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ κατάφερε για πρώτη φορά φέτος να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.Το σκορ για τη Γιουβέντους άνοιξε μόλις στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σάντρο, με τους Ντιμπαλά και Μοράτα να κάνουν το 3-0 μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με το σκορ να παραμένει έτσι ως το τέλος. Στο πρωτάθλημα η Γιουβέντους δεν έχει ακόμη τρίποντο, μετρώντας σε τρεις αγωνιστικές δύο ήττες και μία ισοπαλία απέναντι σε Ουντινέζε, Έμπολι και Νάπολι, παραμένοντας έτσι στην 16η θέση του πρωταθλήματος με μόλις ένα βαθμό. Απουσίες: Αρτούρ (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Στσέσνι, Κιελίνι, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Σάντρο, Ντανίλο, Ραμπιό, Κουλουσέφσκι, ΜακΚένι, Μπεντανκούρ, Μοράτα.

ΜΙΛΑΝ

Η Επιστροφή των “ροσονέρι” μετά από 7 χρόνια στο Champions League δεν συνδυάστηκε με κάποια νίκη, με την Μίλαν να ηττάται στο Άνφιλντ από την Λίβερπουλ με 3-2 σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, με πάρα πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και 5 γκολ.Η Λίβερπουλ πήρε νωρίς προβάδισμα, με την ομάδα του Πιόλι να κάνει την ανατροπή μέχρι το ημίχρονο πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το υπέρ της 2-1. Στην επανάληψη η ποιότητα των γηπεδούχων άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού, με τη Λίβερπουλ να ισοφαρίζει αρχικά, με τον Σαλάχ στο 49ο λεπτό και να παίρνει εν τέλει τη νίκη με γκολ του Χέντερσον 20 λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού.Εντός συνόρων η Μίλαν, παραμένει αήττητη μετά από τρεις αγωνιστικές έχοντας ισάριθμες νίκες απέναντι σε Κάλιαρι, Σαμπντόρια και Λάτσιο. Απουσίες: Μπακαγιοκό (μέσος), Κρούνιτς (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Μενιάν, Ρομανιόλι, Καλάμπρια, Φλορέντσι, Τομόρι, Κεσί, Καστιγέχο, Σελεμέκερς, Ρέμπιτς, Λεάο, Ζιρού.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet