MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΧΕΤΑΦΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ LA LIGA 21/09

ΧΕΤΑΦΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ LA LIGA 21/09

21 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική της La Liga στην Ισπανία, με την Χετάφε να υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20.30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θέλουν οι “Ροχιμπλάνκος”, οι οποίοι με μετράνε δύο σερί ισοπαλίες στα τελευταία δύο παιχνίδια τους. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Χετάφε είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας έως τώρα, προερχόμενη από πέντε σερί ήττες ανεξαρτήτως έδρας. Το διπλό κοντά στο 1.80 για την Ατλέτικο με βάση και την ποιότητα που διαθέτει, κρίνεται εξαιρετικό και αξίζει να ασχοληθούμε.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΕΤΑΦΕ

Σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μετράνε μόνο ήττες στα πρώτα πέντε παιχνίδια της σεζόν, παραμένοντας έτσι στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος χωρίς βαθμό. Η φυγή του Ζοσέ Μπουρδαλας για το Μεστάγια, έχει επηρεάσει το εσωτερικό της ομάδας, με τον Μίτσελ να μην μπορεί μέχρι τώρα να ανατρέψει την κατάσταση.Την περασμένη αγωνιστική, ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Ράγιο Βαγιεκάνο με 3-0 κάνοντας μία από τις χειρότερες φετινές της εμφανίσεις. Απουσίες: Αραμπάρι (μέσο). Πιθανή ενδεκάδα: Σόρια, Νιόμ, Μίτροβιτς, Κουένσα, Ολιβέρα, Μαξίμοβιτς, Γιάνκτο, Φλορεντίνο, Αλένια, Μιράντα, Ουνάλ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Χωρίς νίκη για 2ο σερί παιχνίδι η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία μετά την μέτρια εμφάνιση κόντρα στην Πόρτο για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League δεν τα κατάφερε ούτε με αντίπαλο την Μπιλμπάο εντός έδρας, παραχωρώντας ισοπαλία χωρίς σκορ. Βαθμολογικά αν και είναι ακόμα νωρίς, η Ατλέτικο παραμένει στη 2η θέση του πρωταθλήματος με 11 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια, βρισκόμενη στο -2 από την πρωτοπόρο Ρεάλ. Απουσίες: Κ. Τρίπιερ (αμυντικός), Κοντομπιά (μέσος), Κόκε (μέσος), Λεμάρ (μέσος), Φέλιξ (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Όμπλακ, Βρσάλικο, Χιμένεθ, Σάβιτς, Φελίπε, Ερέρα, Γιορέντε, Κορέα, Καράσκο, Γκριζμάν, Σουάρεζ.  
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet