MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ SUPER LEAGUE 22/09

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ SUPER LEAGUE 22/09

22 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Super League, με τον Άρη να υποδέχεται στο ”Κλεάνθης Βικελίδης” τον Παναθηναϊκό. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20.30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες θέλουν το τρίποντο η κάθε μία για διαφορετικό λόγο. Οι γηπεδούχοι έχουν χάσει ήδη πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την Ευρώπη, ενώ από την άλλη ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση ήττας μπαίνει σε νέο κύκλο εσωστρέφειας μετά το άσχημο αποτέλεσμα στα Γιάννενα. Με βάση την ποιότητα που διαθέτουν και οι δύο ομάδες από τη μέση και μπροστά αλλά και τα αμυντικά προβλήματα τα οποία εμφανίζουν στην αρχή της σεζόν, περιμένουμε γκολ και θέαμα στην αναμέτρηση, με το Goal-Goal στο 1,80 να μην περνά απαρατήρητο.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΡΗΣ

Δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών για τους κιτρινόμαυρους της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι μετά το ισόπαλο 0-0 εντός έδρας στην πρεμιέρα με τον ΟΦΗ, ηττήθηκαν στη Νίκαια από τον Ιωνικό με 1-0 μένοντας στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος και στο -5 μετά την επιβολή κυρώσεων από την ομοσπονδία. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε μία φλύαρη κατοχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κόντρα στους νεοφώτιστους, χωρίς να καταφέρει να γίνει πραγματικά απειλητική. Ο Ιωνικός επαιξε αρκετά συγκροτημένα και πίσω από την μπάλα και στη μοναδική φάση που του δόθηκε στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να φτάσει στο γκολ που του έδωσε την νίκη. Απουσίες: Λουμόρ (αμυντικός). Πιθανή ενδεκάδα: Ντένις, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Γκάνεα, Σάσα, Εντιαγέ, Γκάμα, Μαντσίνι, Τζέγκο, Καμαρά,

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μεγάλο πισωγύρισμα για τον Παναθηναϊκό η εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη αγωνιστική. Οι “πράσινοι” μετά την νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στον Απόλλωνα, δυσκολεύτηκαν αρκετά κόντρα στην ομάδα του Ηρακλή Μεταξά, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 σε ένα παιχνίδι το οποίο προβληματίζει τους φιλοξενούμενους, η πολύ αργή ανάπτυξη στο επιθετικό πλάνο τους. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκέφτεται να παρατάξει διαφοροποιημένο σχηματισμό σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική, με τους Αλεξανδρόπουλο Χατζηγιοβάνη και Πούγγουρα να διεκδικούν μία θέση στην αρχική ενδεκάδα. Με τρίποντο στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Παναθηναϊκός αφήνει στο -11 τον Άρη παίρνοντας ισχυρό προβάδισμα στη μάχη που θα δώσουν για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Απουσίες: Σένκεφελντ (αμυντικός) Κουρμπέλης (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Διούδης, Πούγγουρας, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Κώτσιρας, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Πέρεθ, Χατζηγιοβάνης, Βιτάλ, Καρλίτος.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet