MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ SUPER LEAGUE 22/09

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ SUPER LEAGUE 22/09

22 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Super League, με τον Παναιτωλικό να υποδέχεται στο Αγρίνιο τον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 18.15 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Φαβορί στην αναμέτρηση εμφανίζεται ο ΠΑΟΚ όμως με βάση την εικόνα του και στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα, είναι φανερό πως χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Παναιτωλικός θα παραταχθεί με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το τρίποντο και την ανατροπή κόντρα στον Ατρόμητο και το σενάριο να βρει τουλάχιστον ένα γκολ στην αναμέτρηση κόντρα στην προβληματική άμυνα του ΠΑΟΚ, έχει μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης. Ποντάρισμα στο Goal-Goal σε απόδοση 2.25
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Αήττητος για 2ο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα ο Παναιτωλικός, ο οποίος μετά το 0-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση της πρεμιέρας κόντρα στον Αστέρα κατάφερε να πάρει σπουδαίο διπλό την επόμενη εβδομάδα με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Στρούγγης στο 45ο λεπτό της αναμέτρησης, κατάφερε στην επανάληψη να ανεβάσει την απόδοση της και με γκολ των Βέργου και Γκεστέμπε να φύγει με το τρίποντο από το Περιστέρι. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Ροντρίγκεζ, Κορνέλιους, Μαλής, Λιάβας, Καρασαλίδης, Φλόρες, Βαρόνε, Ντίαζ, Μεντόσα, Μπαρμπόζα, Βέργος.

ΠΑΟΚ

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική, ο οποίος κατάφερε να φύγει με διπλό από την Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, χάρις σε μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιεϊρίνια. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την απρόσμενη ήττα στην πρεμιέρα κόντρα στον ΠΑΣ, εμφανίστηκε αρκετά συγκεντρωμένη, έχοντας την ψυχολογική ανάταση μετά το τρίποντο στην Ευρώπη κόντρα στην Λίνκολν. Μοναδικό πρόβλημα που παραμένει για το δικέφαλο του βορρά είναι η προβληματική αμυντική λειτουργία, η οποία επιτρέπει στον αντίπαλο να κάνει πολλές φάσεις μπροστά από την εστία του, με τον ΠΑΟΚ να έχει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι MVP τον τερματοφύλακα του. Απουσίες: Βιεϊρίνια (αμυντικός), Κρέσπο (αμυντικός), Ίνγκασον (αμυντικός), Ελ Καντουρ (μέσος), Ολιβέιρα (επιθτικός). Πιθανή ενδεκάδα: Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Σίντκλεϊ, Ροντρίγκο, Εσιτί, Σβαμπ, Μίτριτσα, Μπίσεσβαρ, Ζίβκοβιτς, Άκπομ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet