MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΣΠΕΤΣΙΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ SERIE A 22/09

ΣΠΕΤΣΙΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ SERIE A 22/09

22 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:15
Αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Serie A στην Ιταλία, με την Σπέτσια να υποδέχεται στο “Στάντιο Αλμπέρτο Πίκο” την Γιουβέντους. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19.30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες η Γιουβέντους, η οποία μετά τις 4 πρώτες αγωνιστικές, βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς. Από την άλλη οι γηπεδούχοι δέχονται αρκετά εύκολα γκολ και παρά την καλή ψυχολογία από το πρώτο τρίποντο κόντρα στην Βενέτσια, δύσκολα θα πάρουν κάτι από την αναμέτρηση. Περιμένω αντίδραση από την Γιουβέντους, κάνοντας μία καλή εμφάνιση που θα συνδυαστεί με τους τρεις βαθμούς. Επιλογή στην αναμέτρηση το ασιατικό 2(-1.5) σε απόδοση 2.00
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΠΕΤΣΙΑ

Την πρώτη νίκη της χρονιάς πραγματοποίησε η Σπέτσια την περασμένη αγωνιστική, επικρατώντας εκτός έδρας της νεοφώτιστης Βενέτσια με 1-2, με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.Οι γηπεδούχοι μετά από τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Serie A, έχουν συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς με μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες, ενώ δεν έχουν καταφέρει να κρατήσουν ανέπαφη την εστία του σε κανένα παιχνίδι. Απουσίες: Αγκουντέλο (μέσος), Κόλεϊ (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Ζουτ, Έρλιτς, Χρίστοφ, Μπαστόνι, Σάλα, Ματζιόρε, Σένα, Βέρντε, Γκιασί, Αντέστ, Ενζολά.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Άλλη μία αποτυχία για την “βέκια σινιόρα”, η οποία αν και κατάφερε να προηγηθεί στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης κόντρα στη Μίλαν, δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα στο τέλος και μοιραία ισοφαρίστηκε στην επανάληψη. Στο πρωτάθλημα δεν έχει κάνει ακόμη τρίποντο έχοντας σε τέσσερις αγωνιστικές μόλις δύο βαθμούς, με δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Εξαίρεση αποτελεί το παιχνίδι της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League κόντρα στη Μάλμε, όπου η Γιουβέντους επικράτησε άνετα με 3-0, ξεκινώντας με τους καλύτερους οιωνούς τις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργανώσεις, έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις μία φορά. Απουσίες: Αρτούρ (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Στσέσνι, Κιελίνι, Μπονούτσι, Ντανίλο, Κουαδράδο, Κουλουσέφσκι, Λοκατέλι, Κιέζα, Μπερναρντέσκι, Ντιμπάλα, Μοράτα.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet