MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΤΟΡΙΝΟ - ΛΑΤΣΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ SERIE A 23/09

ΤΟΡΙΝΟ - ΛΑΤΣΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ SERIE A 23/09

23 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Serie A στην Ιταλία, με την Τορίνο να υποδέχεται την Λάτσιο. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19.30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνουν το τελευταίο διάστημα οι γηπεδούχοι, οι οποίοι προέρχονται από δύο σερί τρίποντα. Στον αντίποδα η Λάτσιο δυσκολεύεται αρκετά σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές της σεζόν και παρότι παίζετε φαβορί στην αναμέτρηση δεν θα έχει εύκολο έργο στο Τορίνο. Επικρατέστερο σενάριο και με βάση την καλή ψυχολογία των γηπεδούχων, το Goal-Goal σε απόδοση 1,60
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΟΡΙΝΟ

Δεύτερο σερί τρίποντο για την Τορίνο, η οποία αν και δεν ξεκίνησε καλά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην αρχή της σεζόν, πλέον έχει βρει τα πατήματα της εντός αγωνιστικού χώρου, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Η αντεπίθεση των γηπεδούχων ξεκίνησε από το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη “νεοφώτιστη” Σαλερνιτάνα, όπου επικράτησε άνετα με 4-0, ενώ συνεχίστηκε και με σπουδαίο διπλό στην έδρα της Σασουόλο την τελευταία αγωνιστική με 1-0. Βαθμολογικά βρίσκονται στην 10η θέση με 6 βαθμούς και συνολικό συντελεστή τερμάτων 7-4. Απουσίες: Ίτσο (αμυντικός), Εντέρα (μέσος), Πρετ (μέσος), Μπελότι (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Μπερίσα, Ανσάλντι, Ροντρίγκεζ, Άινα, Μπρέμερ, Μπουοντζιόρνο, Κονέ,Ρινκόν, Λούκιτς, Στόικοβιτς, Σανάμπρια.

ΛΑΤΣΙΟ

Σε σύγχυση βρίσκεται η Λάτσιο, η οποία αγνοεί την χαρά της νίκης τα τελευταία τρία παιχνίδια για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Οι κακές εμφανίσεις ξεκίνησαν προηγούμενη αγωνιστική και συνεχίστηκαν στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League κόντρα στην Γαλατασαράι. Την περασμένη εβδομάδα οι “Λατσιάλοι”αν και κατάφεραν να προηγηθούν κόντρα στην Κάλιαρι μόλις στο 6ο λεπτό με γκολ του Ιμόμπιλε, στη συνέχεια κατέρρευσαν αγωνιστικά και παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2.Στη βαθμολογική κατάταξη βρίσκονται πλέον στην 8η θέση του πρωταθλήματος με 7 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια έχοντας δύο νίκες,μία ήττα και μία ισοπαλία. Απουσίες: Αντεκάνιε (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Στρακόσα, Ατσέρμπι, Ράντου, Φελίπε, Ντουρμίσι, Μάρουσιτς, Σάβιτς, Κατάλντι, Λάτσαρι, Ρομέρο, Ιμόμπιλε.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet