MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΝΣΠ ΒΟΛΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ SUPER LEAGUE 23/09

ΝΣΠ ΒΟΛΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ SUPER LEAGUE 23/09

23 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Super League στην Ελλάδα με τον Βόλο να υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό τον Ατρόμητο. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20.30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, με το Βόλο να έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω ποιότητας αλλά από την άλλη, ο Ατρόμητος να καίγεται για βαθμούς μετά την ήττα κόντρα στον Παναιτωλικό. Η επιλογή σημείου φαντάζει αρκετά ριψοκίνδυνη, με επικρατέστερο σενάριο να δούμε γκολ και για τις δύο ομάδες. Ποντάρισμα στο Goal-Goal σε απόδοση 1,85
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΣΠ ΒΟΛΟΣ

Σε τρομερή κατάσταση οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν κάνει ως τώρα το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα απέναντι σε Λαμία και Απόλλων Σμύρνης. Στην τελευταία αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα κατάφεραν να προηγηθούν άνετα με 3-0 μέχρι το 63ο λεπτό, κάνοντας στη συνέχεια συντήρηση δυνάμεων, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Βαθμολογικά ο Βόλος μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι μοναδικές ομάδες της Super League, οι οποίες έχουν έξι βαθμούς τις πρώτες δύο αγωνιστικές και μοιράζονται την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Κότνικ, Ρομέρο, Φεράρι, Γκρίγιο, Πουρίτα, Μπαρτόλο, Φερνάντες, Ροζέρο, Μπαριέντος, Νίνης, Φαν Βερτ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δεν τα κατάφερε η ομάδα του Άνχελ Λόπες την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, γνωρίζοντας την ήττα με 1-2. Οι “Περιστεριώτες” ευτυχήσαν να προηγηθούν στο πρώτο ημίχρονο με ωραία κεφαλιά του Στρούγκή, με τον Παναιτωλικό να ισοφαρίζει αρχικά με τον Βέργο και να παίρνει και το τρίποντο με τον Γκεστάμπε ολοκληρώνοντας μια επική ανατροπή. Η καλή αμυντική λειτουργία που έδειξε ο Ατρόμητος στην πρώτη αγωνιστική στο Γεώργιος Καραϊσκάκης κόντρα στον Ολυμπιακό, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είδαμε κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου, με τον Άνχελ Λόπες να σκέφτεται αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ατρόμητος στα τελευταία πέντε παιχνίδια του, συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών προετοιμασίας αγνοεί τη χαρά της νίκης έχοντας 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Απουσίες: Χατζηισαϊας (αμυντικός), Μπεντινέλι (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Πίριτς, Παπαδόπουλος, Στρούγγης, Γκαλβάο, Καστεγιάνο, Χαρίσης, Καρτάλης, Σάλομον, Μουνίθ, Κλωναρίδης, Κουλούρης.  
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet