MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 24/09

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 24/09

24 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική της Bundesliga στη Γερμανία, με την Γκρόιτερ να υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21.30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Τεράστια η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες έως τώρα στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη χαρά της νίκης έως τώρα στη σεζόν, ενώ από την άλλη η Μπάγερν δείχνει να μην έχει αντίπαλο για ακόμη μία χρονιά στη Γερμανική Μπουντεσλίγκα. Περιμένουμε για αυτό και θα ρισκάρουμε στα γκολ. Ποντάρισμα στο 4-6 γκολ σε απόδοση 1,90
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση η Γκρόιτερ Φιρτ, η οποία μετράει τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στα πρώτα 5 παιχνίδια της σεζόν. Την περασμένη αγωνιστική δεν τα κατάφερε εκτός έδρας με αντίπαλο τη Χέρτα Βερολίνου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1, σε ένα παιχνίδι που μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί πρώτη στο σκορ. Βαθμολογικά όπως είναι λογικό βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος με ένα βαθμό και συνολικό συντελεστή τερμάτων 3-13. Απουσίες: Ενγκανκάμ (επιθετικός), Κέρ (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Μπούρχερτ, Σάφραν, Μπάουερ, Γιούνγκ, Μπαρί, Φάιν, Σαρπέι, Γκριν, Τίλμαν, Τόρλακ, Μπέργκρεν.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Σε τρομερή κατάσταση η Μπάγερν Μονάχου, η οποία παραμένει αήττητη έως τώρα στη σεζόν. Εντός συνόρων έχει 4 νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε πρώτα παιχνίδια, ενώ και στην Ευρώπη ξεκίνησε με τρίποντο επικρατώντας στη Βαρκελώνη της Μπαρτσελόνα με 3-0.Στην τελευταία αναμέτρηση με αντίπαλο την Μπόχουμ για την Μπουντεσλίγκα επικράτησε άνετα εντός έδρας με 7-0, κρατώντας έτσι ανέπαφη την εστία της για 4ο παιχνίδι στα τελευταία 5. Απουσίες: Τολισό (μέσος), Κομάν (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Νόιερ, Ουπαμεκανό, Ερνάντεζ, Νιανζού, Παβάρ, Στάνισιτς, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Σάμπιτσερ, Μουζιάλα, Λεβαντόφσκι.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet