MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ LA LIGA 25/09

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ LA LIGA 25/09

25 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της La Liga στην Ισπανία, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να υποδέχεται στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” την Βιγιαρεάλ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, παρά τις χαμηλές τιμές στον άσο των “μαδριλένων”. Η Βιγιαρεάλ έκανε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική και θα εμφανιστεί με ανεβασμένη ψυχολογία στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”.Επικρατέστερο σενάριο να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να έχουν σκοράρει στις τελευταίες πέντε επισκέψεις τους. Επιλογή στην αναμέτρηση το Goal-Goal σε απόδοση 1,80
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πέντε σερί νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της μετράει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δείχνει ανανεωμένη στα χέρια του Κάρλο Αντσελότι.Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 16 βαθμούς σε 6 παιχνίδια, ενώ ξεκίνησε με τρίποντο και στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, επικρατώντας εκτός έδρας της Ίντερ με 1-0.Στο τελευταίο εντός συνόρων παιχνίδι με αντίπαλο τη Μαγιόρκα, έκανε επίδειξη δύναμης επικρατώντας με 6-1, με κορυφαίους τους Μπενζεμά και Ασένσιο, οι οποίοι σημείωσαν από δύο γκολ και μοίρασαν και από μία ασίστ. Απουσίες: Καρβαχάλ (αμυντικός), Μεντί (αμυντικός), Μαρσέλο (αμυντικός), Μπέιλ (μέσος), Κρος (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Κουρτουά, Αλάμπα, Μιλιτάο, Βαγέχο, Καζεμίρο, Βαλβέρδε, Βάθκεθ, Θεμπάγιος, Ροντρίγκο, Ασένσιο, Μπενζεμά.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την ομάδα του Ουνάι Έμερι, η οποία μετά από 4 σερί ισοπαλίες στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος, πραγματοποίησε την πρώτη της νίκη επικρατώντας εντός έδρας της Έλτσε με το επιβλητικό 4-1. Στην βαθμολογική κατάταξη βρίσκεται στην 12η θέση του πρωταθλήματος με 7 βαθμους σε 5 παιχνίδια. Στην Ευρώπη δεν τα πήγε και άσχημα, μένοντας ισόπαλη εντος έδρα κόντρα στην Αταλάντα με σκορ 2-2 σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του αθλήματος. Απουσίες: Τσουκουέζε (εξτρέμ). Πιθανή ενδεκάδα: Ρούλι, Μαντί, Αλμπιόλ, Εστουπινιάν, Μορένο, Αλμπιόλ, Κοκελέν, Τριγκέρος, Γκόμεζ, Παρέχο, Μορένο.  
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet