MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ SUPER LEAGUE 26/09

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ SUPER LEAGUE 26/09

26 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Super League, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται στο Απόστολος Νικολαΐδης τον Βόλο. Tο παιχνίδι προγραμματισμένο στις 16.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Χωρίς περιθώρια για νέες απώλειες ο Παναθηναϊκός, ο οποίος καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του κλίμα μετά τις δύο σερί ήττες απέναντι σε Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα. Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Βόλος δείχνει εξαιρετικά στοιχεία έως τώρα στο πρωτάθλημα, έχοντας κάνει το 3 στα 3 παίζοντας πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Φαβορί στην αναμέτρηση εμφανίζεται ο Παναθηναϊκός, όμως με βάση την εικόνα του έως τώρα, δύσκολα τον εμπιστεύεσαι. Περιμένουμε ισορροπημένο παιχνίδι που δεν θα ξεφύγει στο σκορ, για αυτό και θα ρισκάρουμε στο 2-3 γκολ σε απόδοση 2,10
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δύσκολα τα πράγματα για τους “πράσινους” οι οποίοι αν και ξεκίνησαν με καλή εμφάνιση και νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, έκτοτε μετράνε δύο σερί ήττες σε Γιάννενα και Κλεάνθης Βικελίδης, προβληματίζοντας αρκετά για την πολύ αργή επιθετική τους ανάπτυξη. Η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού, σε συνάρτηση με δύο εκτός έδρας δύσκολα παιχνίδια, έχουν αποφέρει προβληματισμό στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος ανακάτεψε την τράπουλα στο παιχνίδι με τον Άρη περνώντας μόνο καλή παρουσία για 45 λεπτά. Απουσίες: Σένκενφελντ (αμυντικός), Κουρμπέλης (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Διούδης, Βέλεθ, Πούγγουρας, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Πέρεθ, Βιτάλ, Βιγιαφάνες, Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος.

ΝΣΠ ΒΟΛΟΣ

Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος παραμένει για 2η χρονιά ο Βόλος, ο οποίος έχει ξεκινήσει εκπληκτικά της σεζόν έχοντας κάνει το 3 στα 3 έως τώρα, βρισκόμενος μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Την περασμένη επικράτησε εύκολα εντός έδρας του Ατρόμητου με 3-0 και πηγαίνει με αρκετά ανεβασμένη την ψυχολογία να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκός στο Απόστολος Νικολαΐδης. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της η ομάδα της Μαγνησίας, συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών προετοιμασίας παραμένει αήττητη, έχοντας πέντε νίκες. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν αποντες. Πιθανή ενδεκάδα: Κλάιμαν, Γκρίγιο, Πουρίτα, Φεράρι, Ρομέρο, Ριένστρα, Μπαρτόλο, Φερνάντες, Μπαριέντος, Ροζέρο, Φαν Βερτ.    
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet