MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ SUPER LEAGUE 26/09

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ SUPER LEAGUE 26/09

26 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Super league, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20.30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Πρώτο ντέρμπι της χρονιάς με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε καλή κατάσταση έχοντας όμως μικρά προβλήματα στην άμυνα. Αμφότερες κέρδισαν δύσκολα Παναιτωλικό και Λαμία την περασμένη αγωνιστική και περιμένουμε ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η επιλογή σημείου στην αναμέτρηση είναι αρκετά ριψοκίνδυνη, για αυτό και θα πάμε στοίχημα με τα γκολ όπως μας δείχνει και η προϊστορία. Ποντάρισμα στο Goal-Goal σε απόδοση 1,93.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΟΚ

3η σερί νίκη για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, επικράτησε των Λίνκολν, Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικού ολοκληρώνοντας ένα δεκαήμερο “φωτιά” με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα αποτελέσματα δεν έχουν συνδυαστεί από καλή εμφάνιση, με τον ΠΑΟΚ να παρουσιάζεται αρκετά αποτελεσματικός στις λιγοστές φάσεις που κάνει μπροστά από τις αντίπαλες εστίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό όπου οι Αγρινιώτες είχαν την υπέροχη σε όλη τη διάρκεια του ματς και βρέθηκαν πίσω στο σκορ δύο φορές κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Απουσίες: Βιεϊρίνια (αμυντικός), Ίνγκασον (αμυντικός), Κρέσπο (αμυτνικός), Ελ Καντουρί μέσος), Ολιβέιρα (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Πασχαλάκης, Βαρέλα, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Τέιλορ, Σβαμπ, Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ, Μίτριτσα, Ζίβκοβιτς, Σβιντέρσκι.

ΑΕΚ

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την ΑΕΚ η όποια μετά το απρόσμενο 3-3 στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ, επικράτησε εντός έδρας της Λαμίας με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 67ο λεπτό ο Αραούχο, μετά από ασίστ του Τάνκοβιτς. Με το τρίποντο αυτό οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην 2η θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς μετά από τρία παιχνίδια, βρισκόμενοι στο -2 από τον πρωτοπόρο Βόλο που έχει το απόλυτο. Απουσίες: Γαλανόπουλος (μέσος), Αμραμπάτ (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Στάνκοβιτς, Τζαβέλλας, Βράνιες, Χατζισαφί, Μισελέν, Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι, Γέφτιτς, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο. .      
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet