MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΡΣΕΝΑΛ - ΤΟΤΕΝΑΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑΣ 26/09

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΤΟΤΕΝΑΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑΣ 26/09

26 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:15
Αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική της Premier League, με την Άρσεναλ να υποδέχεται στο ‘Emirates” την Τότεναμ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 18.30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Ανεβασμένη αγωνιστικά η Άρσεναλ το τελευταίο διάστημα, η οποία μετράει τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχοντας πάρει την απαραίτητη ψυχολογία μετά το κακό ξεκίνημα. Από την άλλη η Τότεναμ έχει και διαμέτρου αντίθετη πορεία στη σεζόν, έχοντας ξεκινήσει αρκετά δυναμικά ενώ στη συνέχεια κατέρρευσε αγωνιστικά, αγνοώντας τη χαρά της νίκησε τελευταία τρία παιχνίδια της. Το μομέντουμ δείχνει Άρσεναλ και ο άσος στο 2,30 έχει μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΡΣΕΝΑΛ

3ο σερί τρίποντο για τους “κανονιέρηδες” οι οποίοι δείχνουν να βρίσκουν σιγά-σιγά τα πατήματα τους μετά το άσχημο ξεκίνημα των πρώτων αγωνιστικών.Την περασμένη εβδομάδα, επικράτησαν εκτός έδρας της Μπέρνλι με 1-0, ενώ μεσοβδόμαδα πήραν έυκολη πρόκριση κόντρα στην Γουίμπλετον με 3-0. Βαθμολογικά μετά από πέντε παιχνίδια στην Premier League βρίσκονται στην 13η θέση του πρωταθλήματος με 6 βαθμούς έχοντας συνολικά δύο νίκες και τρεις ήττες. Απουσίες: Ρόου (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Λένο, Γκάμπριελ, Χόλντινγκ, Γουάιτ, Σοάρες, Ελνένι, Τομάς, Νάιλς, Έντεγκαρντ, Πεπέ, Ομπαμεγιάνγκ.

ΤΟΤΕΝΑΜ

Σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο, η οποία παραμένει χωρίς νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Μεσοβδόμαδα μετά το ισόπαλο 2-2 στην κανονική διάρκεια κόντρα στην Γούλβς κατάφερε στην διαδικασία των πέναλτι να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου.Στο πρωτάθλημα έχει δύο σερί ήττες από Κρίσταλ Πάλας και Τσέλσι ενώ στην Ευρώπη ήρθε ισόπαλη με σκορ 2-2 στην έδρα της Ρεν. Απουσίες: Σεσενιόν (αμυντικός),Μπέρχβαϊν (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Λορίς, Ντόχερτι, Ντέιβις, Ντάιερ, Ρεγκιλόν, Εντομπελέ, Γουίνκς, Ντ. Άλι, Λούκας, Σον, Κέιν.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet