MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΘΕΛΤΑ - ΓΡΑΝΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ LA LIGA 27/09

ΘΕΛΤΑ - ΓΡΑΝΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ LA LIGA 27/09

27 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της La Liga, στην Ισπανία με τη Θέλτα να υποδέχεται την Γρανάδα.Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Εξαιρετικά αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από νίκη την περασμένη αγωνιστική και την Γρανάδα να ψάχνει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Με βάση την προϊστορία αλλά και την εικόνα των ομάδων έως τώρα στο πρωτάθλημα, περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι με γκολ και θέαμα. Επικρατέστερο σενάριο το Goal-Goal σε απόδοση 1,85
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΘΕΛΤΑ

Την πρώτη τους νίκη στη φετινή σεζόν της La Liga έκαναν οι γηπεδούχοι την περασμένη αγωνιστική, οι οποίοι επικράτησαν εκτός έδρας της Λεβάντε με 2-0 έχοντας σε τρομερή βραδιά τον ηγέτη τους Ιάγκο Άσπας. Βαθμολογικά μετά από έξι αγωνιστικές έχουν συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς, με μία νίκη, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες με συντελεστή τερμάτων 6-10. Απουσίες: Αϊντό (αμυντικός). Πιθανή ενδεκάδα: Μπλάνκο, Μάγιο, Αραούχο, Μουρίγιο, Φοντάν, Τάπια, Μπελτράν, Μπαέθα, Μίνα, Νολίτο, Άσπας.

ΓΡΑΝΑΔΑ

Χωρίς νίκη ως τώρα στο πρωτάθλημα η Γρανάδα, η οποία μετράει 3 ήττες και 3 ισοπαλίες σε 6 παιχνίδια, βρισκόμενη κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Την περασμένη αγωνιστική υποδέχτηκε εντός έδρας τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και παρότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφερε να πάρει τίποτα από την αναμέτρηση, γνωρίζοντας στο τέλος την ήττα με 3-2, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στο τελευταίο δεκάλεπτο. Απουσίες: Λοζάνο (αμυντικός). Πιθανή ενδεκάδα: Εσκαντέλ, Αρίας, Σάντσεζ, Ντουάρτε, Εσκουδέρο, Γκοναλόν, Μοντόρο, Ροτσίνα, Πουέρτας, Μολίνα, Σουάρεζ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet