MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΦΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ SUPER LEAGUE 27/09

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΦΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ SUPER LEAGUE 27/09

27 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Super League, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να υποδέχεται τον ΟΦΗ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 17.15 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αήττητες έως τώρα στο πρωτάθλημα και οι δύο ομάδες οι οποίες βασίζονται κατά κόρον στην καλή αμυντική λειτουργία την οποία διαθέτουν. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει δεχτεί γκολ μέχρι τώρα στην σεζόν, ένώ από την άλλη ο ΟΦΗ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του δύο φορές. Αμφότερες θα προσπαθήσουν να μην ηττηθούν στην αναμέτρηση, για αυτό και εμείς περιμένουμε ένα ισορροπημένο κυρίως πρώτο ημίχρονο. Η ισοπαλία στο πρώτο 45λεπτο βρίσκεται σε εξαιρετική απόδοση και με βάση τη λογική αξίζει το ρίσκο. Ποντάρισμα στο Χ ημίχρονο στο 1,90
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Αήττητος έως τώρα στη σεζόν ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος μετά τα δύο στα δύο κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ τις δύο πρώτες αγωνιστικές, ήρθε ισόπαλος στην έδρα του Ιωνικού την περασμένη εβδομάδα. Βαθμολογικά βρίσκεται στους 7 βαθμούς και στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος όντας μία από τις εκπλήξεις της φετινής σεζόν. Μεγάλη απώλεια για τους γηπεδούχους παραμένει ο Πέδρο Κόντε, ο οποίος τραυματίστηκε τη 2η αγωνιστική στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θα χάσει μεγάλο μέρος της σεζόν. Απουσίες: Γκαρντάβσκι (μέσος), Κόντε (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Λοντίγκιν, Καραχάλιος, Εραμούσπε, Πέρσμαν, Κάργας, Ντομίνγκεζ, Τριάδης, Νάουμετς, Μίνα, Περέα, Σνάιντερ.

ΟΦΗ

3η συνεχόμενη ισοπαλία έως τώρα στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια, η οποία δείχνει καλά σημάδια στη μέχρι τώρα πορεία της, βασιζόμενη κυρίως στην καλή αμυντική λειτουργία. Την περασμένη αγωνιστική και μετά την πολύ καλή εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο κόντρα στην ΑΕΚ, αντιμετωπίσε εντός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης, μένοντας στο ισόπαλο 0-0 σε ένα παιχνίδι όπου δεν διεκδικούσε “δάφνες” ποιότητας. Βαθμολογικά ο ΟΦΗ βρίσκεται στην 9η θέση του πρωταθλήματος με τρεις βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές, έχοντας ισορροπία στο συντελεστή τερμάτων με τρία γκολ ενεργητικό και 3 παθητικό. Απουσίες: Τοράλ (μέσος), Μεγιάδο (μέσος), Στάικος (μέσος),Τσιλιανίδης (εξτρέμ), Ναμπί (αμυντικός). Πιθανή ενδεκάδα: Επασί, Γιαννούλης, Ουές, Πασαλίδης, Βούρος, Γρίβας, Καμάου, Νέιρα, Ντε Χουζμάν, Λάμπρου, Ντούρμισαϊ.      
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet