MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΙΛΑΝ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE 28/09

ΜΙΛΑΝ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE 28/09

28 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με την Μίλαν να υποδέχεται στο “Σαν Σίρο” την Ατλέτικο Μαδρίτης. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Σε καλύτερη κατάσταση η Μίλαν, που θα ψάξει το πρώτο τρίποντο στο Champions League έπειτα από 7 χρόνια μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Λίβερπουλ. Στο αντίπαλο στρατόπεδο οι “Ροχιμπλάνκος” προβληματίζουν με τις εμφανίσεις τους το τελευταίο διάστημα προερχόμενοι και από απρόσμενη ήττα στο πρωτάθλημα κόντρα στην Αλαβές, ένα αποτέλεσμα που τους έχει ρίξει ψυχολογικά. Οι τιμές στον άσο βρίσκονται σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα και αγγίζουν τα όρια του λάθους. Οι “ροσονέρι” έχουν την ποιότητα να πάρουν το τρίποντο και το 2,90 στον άσο (1) δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΙΛΑΝ

Ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Πιόλι, η οποία μετά την ήττα από την Λίβερπουλ στην πρεμιέρα, μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία απέναντι σε Γιουβέντους, Βενέτσια και Σπέτσια για πρωτάθλημα της Serie A δείχνοντας αντίδραση. Στην τελευταία αναμέτρηση με αντίπαλο την Σπέτσια, αν και ισοφαρίστηκε σε νεκρό χρόνο μέσα στο παιχνίδι, κατάφερε να πάρει εν τέλει το τρίποντο με γκολ στο 86ο λεπτό. Βαθμολογικά μετά από έξι αγωνιστικές βρίσκεται στην 2η θέση του πρωταθλήματος με 16 βαθμούς, έχοντας συνολικά πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Απουσίες: Φλορέντσι (αμυντικός), Μπακαγιοκό (μέσος) Κρούνιτς (μέσος), Ιμπραχίμοβιτς (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Μενιάν, Καλάμπρια, Τομόρι, Κιέρ, Μαλντίνι, Καστιγέχο, Ντίαζ, Σελεμέκερς,Τονάλι, Λεάο, Πελέγκρι.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Απρόσμενη ήττα εκτός έδρας από την Αλαβές γνώρισαν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι ήταν σε κακό απόγευμα και παρά την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Λαγκουάρντια στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης. Με την ήττα αυτή η Ατλέτικο Μαδρίτης έπεσε στην 4η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας 14 βαθμούς σε 7 παιχνίδια με την διαφορά από την Ρεάλ Μαδρίτης να παραμένεις το τρίποντο. Στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, σε ακόμη ένα μέτριο παιχνίδι κόντρα στην Πόρτο, παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία χωρίς σκορ. Απουσίες: Σάβιτς (αμυντικός), Λεμάρ (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Όμπλακ, Τρίπιερ, Λόντι, Φελίπε, Βρσάλικο, Κοντομπιά, Γιορέντε, Κόκε, Καράσκο, Γκριζμάν, Σουάρεζ.  
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet