MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΠΟΡΤΟ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE 28/09

ΠΟΡΤΟ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE 28/09

28 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με την Πόρτο να υποδέχεται στο “Ντραγκάο” την Λίβερπουλ. Tο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Δύσκολη έξοδος για την Λίβερπουλ, η οποία μετά το 3-3 στο πρωτάθλημα κόντρα στην Μπρέντφορντ ψάχνει αντίδραση. Από την άλλη οι γηπεδούχοι δυσκολεύονται αρκετά στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, ενώ δεν έχουν και την περσινή σκληράδα με την οποία κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τα προημιτελικά. Η ομάδα του Κλοπ διαθέτει την ποιότητα να φύγει με το διπλό από την Πορτογαλία, σε ένα παιχνίδι δεν θα μείνει χαμηλά στο σκορ. Επιλογή στην αναμέτρηση το 2 & Over 1.5 σε απόδοση 1,95
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΟΡΤΟ

Δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι έδωσαν οι γηπεδούχοι το περασμένο Σαββατοκύριακο, αντιμετωπίζοντας την Ζιλ βισέντε εκτός έδρας. Αν και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, ισοφαρίστηκαν με πέναλτι στην επανάληψη και χρειάστηκε ένα γκολ του Ολιβέιρα στο 90ο λεπτό, για να πάρουν το τρίποντο.Βαθμολογικά βρίσκονται στην 2η θέση και στη σκιά της Μπενφίκα, η οποία παραμένει μόνη πρώτη και στο +4. Απουσίες: Πέπε, (αμυντικός), Εμπεμπά (αμυντικός). Πιθανή ενδεκάδα: Μαρκεζίν, Καρντόζο, Μαρκάνο, Ζαϊντού, Μανάφα, Ολιβέιρα, Ουρίμπε, Βιέιρα, Βιτίνια, Κονσεϊσάο, Ταρέμι.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Δεν τα κατάφερε η Λίβερπουλ την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Μπρέντφορντ μένοντας στο ισόπαλο 3-3 εκτός έδρας σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του αθλήματος. Οι “νεοφώτιστοι” κατάφεραν να προηγηθούν στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης, με τη Λίβερπουλ να ισοφαρίζει άμεσα και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μπήκε πιο αποφασισμένη και κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές μέχρι το 70ο λεπτό. Η Μπρέντφορντ όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο βαθμό στη μάχη που δίνει μετά από χρόνια στην Premier League. Παρά το ανεπιτυχή αποτέλεσμα, η Λίβερπουλ παραμένει στην κορυφή του πρωταθλήματος εκμεταλλευόμενη την ήττα της Τσέλσι, έχοντας πλέον 14 βαθμούς σε 6 παιχνίδια. Απουσίες: Τιάγκο (μέσος), Έλιοτ (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Άλισον, Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Κονατέ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Μίλνερ, Φαμπίνιο,Τζόουνς, Μανέ, Ζότα.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet