MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE 29/09

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE 29/09

29 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται στο “Old Trafford” την Βιγιαρεάλ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ψάχνουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μετράνε δύο ισάριθμες ήττες σε κύπελλο και πρωτάθλημα κόντρα σε Γουέστ Χαμ και Άστον Βίλα, με τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμούς να έχει πληγεί ανεπανόρθωτα. Aπό την άλλη η Βιγιαρεάλ δυσκολεύεται αρκετά στο επιθετικό κομμάτι, με την απώλεια του Μορένο να είναι κάτι παραπάνω από εμφανή. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, είναι μεγάλη αυτή τη στιγμή και περιμένουμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μπει αποφασισμένη στην αναμέτρηση. Θα κρατήσουμε το 1(-1) σε απόδοση 1,90
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Σε σύγχυση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το τελευταίο διάστημα, καθώς προέρχεται από δύο σερί ήττες. Στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο τους χωριάτες”, αν και είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δέχτηκε ένα γκολ στην κόντρα, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του προβλήματος που υπάρχει στους “κόκκινους", είναι η ασυνεννοησία των Φερνάντες, Πογκμπά και Ρονάλντο για την εκτέλεση ενός πέναλτι στις τελευταίες στιγμές του παιχνιδιού, στο οποίο ο Πορτογάλος μέσος αστόχησε. Βαθμολογικά η ομάδα του Σόλσκιερ έπεσε στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 13 βαθμούς μετά από 6 παιχνίδια, έχοντας συνολικά τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Απουσίες: Μπισακά (αμυντικός), Μαγκουάιρ (αμυντικός), Ντιαλό (μέσος), Ράσφορντ (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Ντε Χέα, Τέλες, Σο, Λίντελεφ, Βαράν, Φαν Ντε Μπεκ, Πογκμπά, Φερνάντες, Λίνγκαρντ, Γκρίνγουντ, Ρονάλντο.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση το “κίτρινο υποβρύχιο’ το οποίο μετρά μόλις μία νίκη εως τώρα στη σεζόν σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας του Ουνάι Εμερι είναι τεράστιο και γιγαντώθηκε το τελευταίο διάστημα με την απουσία του Μορένο, ο οποίος ήταν σημείο αναφοράς στην επίθεση της Βιγιαρεάλ. Την περασμένη αγωνιστική οι φιλοξενούμενοι πήραν σπουδαίο βαθμό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης μένοντας στο 0-0 διατηρώντας έτσι την 11η θέση στο πρωτάθλημα με 8 βαθμούς. Απουσίες: Τσουκουέζε (εξτρέμ), Μορένο (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Ρούλι, Γκασπάρ, Αλμπιόλ, Πένια, Εστουπινιάν, Τριγκέρος, Γκόμεζ, Παρέχο, Νταντζούμα, Ντιά, Αλκάθερ.  
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet