MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE 29/09

ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE 29/09

29 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:15
Αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με την Μπενφίκα να υποδέχεται η Μπαρτσελόνα. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη, με την Μπαρτσελόνα να παίζετε ως φαβορί στην αναμέτρηση, αλλά η εικόνα της το τελευταίο διάστημα είναι απογοητευτική. Από την άλλη η Μπενφίκα αν και σε καλή κατάσταση, θα κοιτάξει πρωτίστως στον αμυντικό κομμάτι κλείνοντας καλά τους χώρους. Στο πρώτο ημίχρονο περιμένουμε ισορροπημένο παιχνίδι, με την ισοπαλία σε απόδοση άνω του διπλασιασμού να μην περνά απαρατήρητη. Επιλογή στην αναμέτρηση το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2,07
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και Ευρώπη η Μπενφίκα, η οποία προέρχεται από δύο σερί τρίποντα με το ίδιο σκορ(3-1) κόντρα σε Μποαβίστα και Γκιμαράες, που την έχουν διατηρήσει στην κορυφή του Πορτογαλικού πρωταθλήματος έχοντας συγκεντρώσει συνολικά, 21 βαθμούς, με 7 νίκες σε 7 παιχνίδια. Στην πρεμιέρα των ομίλων με αντίπαλο την Ντιναμό Κιέβου εκτός έδρας, ήρθε ισόπαλη χωρίς σκορ, σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστιες ευκαιρίες για να πάρουν το τρίποντο. Απουσίες: Αμφίβολοι οι Γκονσάλβες (αμυντικός), Σεφέροβιτς (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Βλαχοδήμος, Οταμέντι, Ντίας, Γκριμάλδο, Φερτόνχεν, Βάιγκλ, Φερνάντες, Έβερτον, Σίλβα, Νούνιεζ, Γιάρεμτσουκ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Από εντός έδρας νίκη με 3-0 κόντρα στη Λεβάντε προέρχεται η Μπαρτσελόνα, η οποία επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο ισοπαλίες και μία ήττα για το πρωτάθλημα και το Champions League. Οι “Μπλαουγκράνα” βρίσκονται σε μία από τις πιο δύσκολες σεζόν της σύγχρονης ιστορίας τους, έχοντας πάρα πολλά οικονομικά αλλά και αγωνιστικά προβλήματα. Στην πρεμιέρα των ομίλων ηττήθηκαν με κάκιστη εμφάνιση εντός έδρας, από την Μπάγερν Μονάχου με 3-0 ενώ βαθμολογικά στο πρωτάθλημα βρίσκονται στην 6η θέση με 12 βαθμούς μετά από έξι παιχνίδια. Απουσίες: Άλμπα (αμυντικός),Αραούχο (αμυντικός), Ρομπέρτο (αμυντικός), Ντεμπελέ (μέσος), Πέδρι (μέσος), Μπράιτγουεϊτ (επιθετικός), Αγκουέρο (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Τερ Στέγκεν, Ντεστ, Πικέ, Μινγκέσα, Λενγκλέ, Μπούσκετς, Φ. Ντε Γιόνγκ, Πουτς, Κουτίνιο, Ντεπάι, Λ. Ντε Γιόνγκ.  
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet