MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE 30/09

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE 30/09

30 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με την Φενέρμπαχτσε να υποδέχεται στο “Ούλκερ Σταντιούμου” τον Ολυμπιακό.Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19.45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, με την Φενέρμπαχτσε να έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας. Παρόλα αυτά περιμένουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, με τους δύο μονομάχους να προσέχουν πρωτίστως τα μετόπισθεν. Επιλογή στην αναμέτρηση το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.10
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα για τα καλά η Φενέρμπαχτσε, η οποία μετράει δύο σερί τρίποντα στα τελευταία δύο παιχνίδια της για το πρωτάθλημα της Τουρκίας, απέναντι σε Γκιρεσούνσπορ και Χατάγιασπορ, ανεβαίνοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας με 16 βαθμούς μετά από 7 αγωνιστικές. Στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων με αντίπαλο την Άιντραχτ στη Γερμανία, αν και καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δεν μπόρεσε να φύγει με το τρίποντο μένοντας στο ισόπαλο 1-1..Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, το G/G έχει επιβεβαιωθεί τέσσερις φορές. Απουσίες: Σόσα (μέσος),Ντουρσούν (επιθετικός), Πιθανή ενδεκάδα: Μπαγιανίρ, Νοβάκ, Κίμ, Σλάι, Καντιόγλου, Γιάντας, Λουίς Γκουστάβο, Ρόσι, Μπερίσα, Βαλένσια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από σπουδαίο διπλό προέρχεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης, επικρατώντας άνετα με 2-0, κάνοντας μάλιστα και συντήρηση δυνάμεων ενόψει του Ευρωπαϊκού παιχνιδιού. Οι “ερυθρόλευκοι” προέρχονται από τέσσερις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και χωρίς να εντυπωσιάσουν με τις εμφανίσεις τους έχουν καταφέρει να δημιούργησαν ένα σύνολο, το οποίο χρειάζεται ελάχιστες μόνο φάσεις για να γίνει απειλητικό. Στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Αντβέρπ εντός έδρας μπορεί να ισοφαρίστηκαν ένα τέταρτο πριν τη λήξη της αναμέτρησης, κατάφεραν όμως με ένα πολύ ασφυκτικό τελευταίο δεκάλεπτο να φτάσουν στο γκολ της νίκης που τους έδωσε τεράστια ψυχολογία. Απουσίες: Σεμέντο (αμυντικός), Φορτούνης (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Βαλτσίκ, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Λαλά, Ενβιλά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Ονιεκούρου, Ελ Αραμπί, Τικίνιο.  
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet