MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΝΤΒΕΡΠ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE 30/09

ΑΝΤΒΕΡΠ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE 30/09

30 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:15
Αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική του Europa League, με την Αντβέρπ να υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη, με τις δύο ομάδες να έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες έως τώρα στη σεζόν. Η Αντβέρπ έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κερδίσει ακόμη σε επίσημο παιχνίδι. Αμφότερες διαθέτουν ποιότητα από τη μέση και μπροστά, ενώ έχουν σκοράρει σχεδόν σε όλα τους τα παιχνίδια ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Με βάση την λογική περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, με γκολ και θα ρισκάρουμε στο συνδυαστικό Goal-Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1,95
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΝΤΒΕΡΠ

Από τρία σερί τρίποντα που έρχονται οι γηπεδούχοι, οι οποίοι δείχνουν πολύ καλή εικόνα στο πρωτάθλημα του Βελγίου, έχοντας να ανέβει πλέον στην 4η θέση με 17 βαθμούς μετά από 9 αγωνιστικές. Μοναδικό μελανό σημείο για την ομάδα της Αντβέρπ, η κακή αμυντική λειτουργία που έχει ως αποτέλεσμα να έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ σε όλες τις αναμετρήσεις της ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Στην πρεμιέρα των ομίλων πάλεψε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης χωρίς να καταφέρει όμως να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Απουσίες: Βινές (αμυντικός), Μπετάλιε (αμυντικός), Ενγκελς (αμυντικός), Κούπμαν (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Μπουτέζ, Ντε Λαέτ, Σάμ, Ρόμπε, Μπόυτα, Φίσερ, Ναϊνγκολάν, Βέστράετε, Μπένσον, Φρέι, Μιγιόσι.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση οι “αετοί’ της Φρανκφούρτης οι οποίοι δεν έχουν νίκη ως τώρα σε πρωτάθλημα κύπελλο και Ευρώπη μετρώντας 6 ισοπαλίες και δύο ήττες. Την περασμένη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα παραχώρησαν εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στην Κολωνία, ένα αποτέλεσμα που τους διατηρεί σταθερά στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει μόλις πέντε βαθμούς. Την ίδια εικόνα είχαν δει και στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League κόντρα στην Φενέρμπαχτσε όντας μάλιστα και τυχεροί, με τους Τούρκους να χάνουν πέναλτι στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Απουσίες: Ντουρμ (αμυντικός), Λεντς (αμυντικός), Ρόντε (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Τραπ, Τσάντλερ, Τούτα, Χίντερεγκερ, Ντα Κόστα, Ίλσανκερ, Χασέμπε, Γιάκιτς, Κόστιτς, Καμάντα, Πασιένσια.  
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet