MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΜΟΝΑΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE 30/09

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΜΟΝΑΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE 30/09

30 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:20
Αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με την Ρεάλ Σοσιεδάδ να υποδέχεται τη Μονακό. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19.45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Σε καλή κατάσταση δείχνουν αμφότερες το τελευταίο διάστημα και η επιλογή σημείο να γίνεται αρκετά ριψοκίνδυνη. Βάση προϊστορίας αλλά και στατιστικών και των δύο, περιμένουμε γκολ και θέαμα στην αναμέτρηση, με το combo Goal-Goal & Over 2.5 στο 2.07 να έχει μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης και να αξίζει το ρίσκο.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία δείχνει σιγά-σιγά να βρίσκει τα πατήματα της και να κάνει πολύ καλές εμφανίσεις. Έως τώρα στη σεζόν σε 8 παιχνίδια για το πρωτάθλημα και το Europa League, έχει μόλις μία ήττα, αυτήν στην πρεμιέρα από την Μπαρτσελόνα, παραμένοντας έκτοτε αήττητη με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων με αντίπαλο την Αϊντχόφεν εκτός έδρας, ήρθε ισόπαλη με σκορ 2-2 σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του αθλήματος, με τέσσερα γκολ και πάρα πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Απουσίες: Ρίκο (αμυντικός), Μονρεάλ (αμυντικός),Ιγιαραμέντι (μέσος), Μπαρενετσέα (μέσος), Σίλβα (μέσος),Ίσαάκ (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Ράιαν ,Ζαλδούα, Μουνιόθ, Πατσέκο, Ελουστόνδο, Μερίνο, Πόρτου, Ογιαρθάμπαλ, Γιανουζάι, Φερνάντεθ, Σόρλοτ.

ΜΟΝΑΚΟ

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμαίνεται και η Μονακό η οποία μετράει 4 παιχνίδια αήττητη σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, έχοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία.Το περασμένο Σάββατο αντιμετωπίσε σε εκτός έδρας παιχνίδι την Κλερμόν και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, κατάφερε στην επανάληψη να ανεβάσει την απόδοση της, φεύγοντας με το τρίποντο. Η νίκη αυτή την ανέβασε στην 8η θέση στο βαθμολογικό πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει σε 8 παιχνίδια 11 βαθμούς. Στην πρεμιέρα των ομίλων επικράτησε δύσκολα εντός έδρας της Στουρμ Γκρατς με 1-0, ξεκινώντας με νίκη τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Απουσίες: Φάμπρεγας (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Νουμπέλ, Σιντιμπέ, Μαριπαν, Πάβλοβιτς, Χενίκουε, Φοφανά, Τουαμεντί, Μαρτίνς, Γκολοβίν, Βόλαντ, Μπεν Γεντέρ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet