MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΑΡΣΕΙΓ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE 30/09

ΜΑΡΣΕΙΓ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE 30/09

30 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:30
Αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με την Μαρσέιγ να υποδέχεται στο “Βελοντρόμ” την Γαλατασαράι. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Σε μέτρια κατάσταση και οι δύο ομάδες, οι οποίες δεν πείθουν με τις εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα. Οι γηπεδούχοι γνώρισαν ήττα-σοκ την περασμένη αγωνιστική από τη Λανς για το πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη η Γαλατασαράι κέρδισε μετά από πέντε σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Αμφότερες έχουν μεγάλα προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι, με επικρατέστερο σενάριο στην αναμέτρηση το Goal-Goal στο 1,75.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΡΣΕΙΓ

Την πρώτη τους ήττα μετά από δύο νίκες και δύο ισοπαλίες γνώρισαν οι ‘Μασσαλοί’, οι οποίοι έκαναν κάκιστη αγωνιστική εμφάνιση στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Λανς και δίκαια ηττήθηκαν με 3-2. Η ήττα αυτή τους έριξε στην 3η θέση του πρωταθλήματος μετά από 7 αγωνιστικές, έχοντας συγκεντρώσει 14 βαθμούς με 4 νίκες, ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Αξίζει να σημειωθεί ότι και στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, η Μαρσέιγ δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο μένοντας στο ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Λοκομοτίβ Μόσχας. Απουσίες: Μίλικ (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Λόπες, Μπαλέρμπι, Πέρες, Σαλίμπα, Γκεγέ, Γκέρσον, Γκεντουζί, Ουντέρ, Ρόνιγκεν, Παγιέτ, Ντιέγκ.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Γαλατασαράι, η οποία προερχόταν από δύο σερί ήττες για το πρωτάθλημα της Τουρκίας κόντρα σε Καϊσέρισπορ και Αλάνιασπορ. Το πολυπόθητο αυτό τρίποντο ήρθε εντός έδρας με αντίπαλο την Γκοζτέπε, με τους γηπεδούχους να μένουν πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο και να κάνουν εξαιρετική εμφάνιση στην επανάληψη, ανατρέποντας την εις βάρος τους κατάσταση. Το πρώτο παιχνίδι των ομίλων με αντίπαλο τη Λάτσιο εντός έδρας, έκαναν την έκπληξη της αγωνιστικής επικρατώντας με 1-0, χάρι το αυτογκόλ του Στρακόσια. Απουσίες: Ελαμπνεαουί (αμυτνικός), Τουράν (μέσος), Γκιλμάζ (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Μουρσέλα, Γιεντίν, Λουιντιάνα, Νέλσον, Βαν Άρνολντ, Μοριτάν, Κουτλού, Σικαλμπέου, Φεγκουτζι, Ακτούρκογλου, Ντερβίσογλου.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet