MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΛΑΝΣ - ΡΕΜΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑΣ 01/10

ΛΑΝΣ - ΡΕΜΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑΣ 01/10

01 Οκτωβρίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική της Ligue 1 στη Γαλλία, με την Λανς να υποδέχεται την Ρεμς. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Σε τρομερή κατάσταση οι γηπεδούχοι, οι οποίοι προέρχονται από σπουδαίο διπλό στην έδρα της Μαρσέιγ. Η Ρεμς από την άλλη δυσκολεύεται αρκετά στις εκτός έδρας αναμετρήσεις και με βάση τη λογική, δύσκολα θα πάρει κάτι από το παιχνίδι. Ο άσος της Λανς βρίσκεται κοντά στο 1.85 και μπορεί να προστεθεί στις επιλογές μας.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΑΝΣ

Στη 2η θέση του πρωταθλήματος με 15 βαθμούς μετά από 8 αγωνιστικές ανέβηκαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έβγαλαν αμέσως αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα από την Στρασμπούρ, κερδίζοντας την Μαρσέιγ στο “Βελοντρόμ” με 3-2. Έτσι μετά από 5 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας μετράνε τρεις νίκες, μία ήττα και μία ισοπαλία και το Over 2,5 να έχει επιβεβαιωθεί τρεις φορές. Απουσίες: Τζεάν (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Λέκα, Γκραμπίτ, Γουόου, Μεντίνα, Φρανκόφσκι, Ντουκουρέ, Φοφανά, Ματσάδο, Κόστα, Καλιμουέντο, Σοτόκα.

ΡΕΜΣ

Μόλις ένα τρίποντο σε τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια μετράνε οι γηπεδούχοι, οι οποίοι βρίσκονται στην 11η θέση του πρωταθλήματος με 10 βαθμούς μετά από 8 αγωνιστικές, έχοντας συνολικά δύο νίκες τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, κατάφεραν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας εντός έδρας της Νάντ, με 3-1, έχοντας σε πολύ καλό απόγευμα τον Εκιτικέ που σημείωσε δύο τέρματα. Απουσίες: Καφάλο (μέσος), Μπερίσα (μέσος), Τουρέ (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Ράτζκοβιτς, Φαές, Γραβιγιόν, Αμντέχάιμ, Φοκέτ, Ματουίσα, Μονέτσι, Χσίλάιν, Κεμπάλ, Κοφφί, Βαν Μπέργκεν  
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet