MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΚΟΛΩΝΙΑ - ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 01/10

ΚΟΛΩΝΙΑ - ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 01/10

01 Οκτωβρίου 2021 - 00:15
Αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα στη Γερμανία, με την Κολωνία να υποδέχεται την Γκρόιτερ Φιρτ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21.30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Από μέτριες εμφανίσεις προέρχονται οι γηπεδούχοι, οι οποίοι στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους δύσκολα κρατάνε το μηδέν στην άμυνα. Στο αντίπαλο στρατόπεδο οι “νεοφώτιστοι” είναι φανερό πως έχουν την ποιότητα μεσοεπιθετικά να βγάλουν φάσεις, υστερούν όμως στα μετόπισθεν. Με βάση τη λογική αλλά και την προϊστορία μεταξύ των δύο, περιμένουμε γκολ και θέαμα στην αναμέτρηση. Θα κρατήσουμε το Goal-Goal στο 1,65 για περισσότερη ασφάλεια.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΛΩΝΙΑ

Από τρεις σερί ισοπαλίες με σκορ 1-1 προέρχεται η Κολωνία, η οποία αντιμετώπισε κατά σειρά της Φράιμπουργκ, Λειψία και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.Στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο την Άιντραχτ εκτός έδρας, αν και βρέθηκε να προηγείται από το 14ο λεπτό, εν τέλει ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με το ισόπαλο 1-1 να μένει μέχρι το τέλος.Βαθμολογικά μετά από έξι αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 9 βαθμούς, με δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, συμπληρώνοντας την πρώτη 7αδα του πρωταθλήματος. Απουσίες: Χορν (αμυντικός), Χάουπτμαν (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Σβάμπε, Χίμπερς, Σμιτς, Εχιζίμπουε, Λεμπέρλε, Λιούμπιτσιτς, Κάιντς, Σάουμπ, Σίντλερ, Μοντέστ, Ουτ.

ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ

Αντίδραση ψάχνουν οι “νεοφώτιστοι” οι οποίοι μετά από έξι αγωνιστικές βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση, παραμένοντας στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος με μόλις ένα βαθμό. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους, έχουν τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία έχοντας βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στα τρία από αυτά. Την περασμένη αγωνιστική υποδέχτηκαν την Μπάγερν Μονάχου, κάνοντας σχετικά καλή εμφάνιση, παρά την ήττα με 3-1. Απουσίες: Γιούνγκ (μέσος), Ενγκανκάμ (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Μπούρχερτ, Σάφραν, Χόγκμα, Βίλεμς, Μέγερχεφερ, Σαρπέι, Γκριν, Σεγκουίν, Κρίστιανσεν, Ντούτζιακ, Νίλσεν..
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet