MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ breadcrumbs arrow ΝΙΣ - ΝΑΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΓΑΛΛΙΑΣ 14/01

ΝΙΣ - ΝΑΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΓΑΛΛΙΑΣ 14/01

14 Ιανουαρίου 2022 - 10:00
Αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒWIN

SentraGoal Logo
Η Νις είναι το λογικό φαβορί της αναμέτρησης, παίζει εντός έδρας, ενώ μετράει λιγότερες απουσίες σε σχέση με τη Ναντ. Ο άσος έχει προτεραιότητα, τον επιλέγουμε σε απόδοση 1.65.
Bwin
Βαθμολογία
9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες αναλήψεις
check_3c
Εξελιγμένο mobile app
check_3c
Πλούσιο ποδοσφαιρικό κουπόνι
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΙΣ

Πραγματοποίησε θετικότατο ξεκίνημα στη σεζόν, κερδίζοντας άνετα την Μπρεστ με 3-0 εκτός έδρας. Ισοβαθμεί με τη Μαρσέιγ στη 2η θέση του πρωταθλήματος, απέχοντας 11 βαθμούς από την 1η θέση. Γενικά, προέρχεται από 4 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, στα 3 εμφάνισε Over 2,5. Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι διεθνείς Ατάλ (Α) και Λεμινά (Μ), καθώς και ο τιμωρημένος Σνάιντερλεν (Μ).

ΝΑΝΤ

Ξεκίνησε με «λευκή» ισοπαλία το 2022 απέναντι στη Μονακό εντός έδρας. Παραμένει στα μισά της βαθμολογίας, ωστόσο οι αποστάσεις είναι μικρές από τα ψηλά. Για την ακρίβεια, εάν κερδίσει τη Νις, θα «σκαρφαλώσει» μόνη στην 4η θέση. «Τρέχει» αήττητο σερί 6 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (4-2-0), ενώ δεν δέχτηκε γκολ στα 4 πιο πρόσφατα. Εκτός οι Μπλας (Μ), Καστελέτο (Α), Κουλιμπαλί (Ε), Τραορέ (Α), Σάιμον (Ε), Άπια (Α).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet