MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ breadcrumbs arrow ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΛΑΤΣΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΤΑΛΙΑΣ 05/02

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΛΑΤΣΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΤΑΛΙΑΣ 05/02

05 Φεβρουαρίου 2022 - 07:13

Αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 21:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo

Ντέρμπι για την είσοδο στην εξάδα το αποψινό, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην 7η θέση με 36 βαθμούς και να κυνηγούν τις ευρωπαϊκές θέσεις. Ντούσαν Βλάχοβιτς και Τσίρο Ιμόμπιλε ισοβαθμούν στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 17 τέρματα, όμως ο Σέρβος επιθετικός θα αγωνίζεται πλέον με τα χρώματα της Γιουβέντους. Η Φιορεντίνα θα χάσει αρκετή από τη δυναμική της και σίγουρα δεν θα προλάβει να βρει λύσεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Προβάδισμα στο «διπλό» - 3.00

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Αγωνίστηκε χωρίς τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Ντούσαν Βλάχοβιτς, και έμεινε στο 1-1 με την Κάλιαρι εκτός έδρας. Στην... πρόβα τζενεράλε χωρίς τον Σέρβο σκόρερ -απουσίασε λόγω ασθένειας, αλλά αποχώρησε έτσι κι αλλιώς για τη Γιουβέντους λίγα 24ωρα μετά- η Φιορεντίνα έχασε πέναλτι με τον Μπιράγκι στο 8ο λεπτό και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Ζοάο Πέδρο (47'). Ο Οντριοθόλα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για ανατροπή εντός περιοχής, όμως ο Ζοάο Πέδρο αστόχησε από την άσπρη βούλα και οι «βιόλα» πήραν έναν ανέλπιστο βαθμό με το γκολ του Σοτίλ (75'). Χωρίς τον βασικό Οντριοθόλα (Α) λόγω τιμωρίας. Ξεπέρασαν τον κορωνοϊό οι βασικοί Τορέιρα (Μ) και Γκονσάλες (ΜΕ). Στην ενδεκάδα κι ο Καστροβίλι (Μ), διαθέσιμος ο διεθνής Αμραμπάτ (ΜΑ). Ακολουθεί ματς Κυπέλλου στην έδρα της Αταλάντα (10/02).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερασιάνο - Βενούτι, Ιγκόρ, Μιλένκοβιτς, Μπιράγκι - Καστροβίλι, Τορέιρα, Μποναβεντούρα - Ικονέ, Πιόντεκ, Σοτίλ.

ΛΑΤΣΙΟ

Έμεινε στο 0-0 με την Αταλάντα εντός έδρας, σε ένα παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις σε κάθε εστία. Η Λάτσιο κατάφερε να ελέγξει τον... φρενήρη ρυθμό που φέρνει η φιλοξενούμενη ομάδα και να την κρατήσει στο μηδέν. Επιθετικά έκανε κι εκείνη λίγα πράγματα, με τη «λευκή» ισοπαλία να αποτελεί το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Επιπλέον,  η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι δεν έχει δεχτεί γκολ στα τρία τελευταία επίσημα. Εξέτισε την ποινή του ο βασικός Κατάλντι (Μ), ανάρρωσαν οι βασικοί Λουίζ Φελίπε (Α) και Πέδρο (ΜΕ). Δεν προλαβαίνει ο σημαντικός Ατσέρμπι (Α). Επόμενο παιχνίδι ο προημιτελικός του Κυπέλλου Ιταλίας με τη Μίλαν εκτός (09/02).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Στρακόσα – Χισάι, Λουίζ Φελίπε, Πάτρικ, Μάρουσιτς – Λουίς Αλμπέρτο, Κατάλντι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς – Φελίπε Άντερσον, Ιμόμπιλε, Τζακάνι.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet