MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ breadcrumbs arrow ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 12/02

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 12/02

12 Φεβρουαρίου 2022 - 05:34

Αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 16:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo

Θεωρείται από τα ντέρμπι της αγωνιστικής, αφού μόλις ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες. Ωστόσο, αν η Γκλάντμπαχ παρουσιαστεί σοβαρή και κάνει αυτό που πρέπει θα καταφέρει να κάμψει την αντίσταση της Άουγκσμπουργκ, που δυσκολεύεται πολύ εκτός έδρας. Προβάδισμα στον «άσο» - 1.75

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Δεν έχει βρει το «γιατρικό» και έμεινε ισόπαλη στην έδρα της Αρμίνια Μπίλεφελντ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ (19') και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Πλέα (38'). Ήταν κυρίαρχη στο δεύτερο μέρος, αλλά υστερούσε στην τελική προσπάθεια και δεν μπόρεσε να πάρει κάτι παραπάνω από το ματς. Η Γκλάντμπαχ βρίσκεται στη 13η θέση με μόλις 23 βαθμούς σε 21 αγωνιστικές. Παραμένει εκτός ο αρχηγός Στιντλ (ΜΕ), με κορωνοϊό ο Κράμερ (ΑΜ).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Ζόμερ – Φρίντριχ, Ελβέντι, Γκίντερ – Λάινερ, Κονέ, Μπένες, Σκάλι – Χόφμαν, Εμπολό, Νόιχαους.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Επέστρεψε στις επιτυχίες κερδίζοντας εντός έδρας την Ουνιόν Βερολίνου. Μετά από πέντε ματς χωρίς νίκη, η Άουγκσμπουργκ άνοιξε το σκορ με τον Γκρεγκόριτς (16') και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, έφτασε σε ένα δεύτερο τέρμα που της εξασφάλισε το «τρίποντο» με σκόρερ τον Χαν (59'). Παραμένει στη 16η θέση με 22 βαθμούς, αλλά αύξησε τη διαφορά της από τον απευθείας υποβιβασμό στους τέσσερις. Εκτός λόγω κορωνοϊού ο Μάιερ (ΑΜ), τραυματίας ο Γκούμνι (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Γκίκιεβιτς - Φραμπέργκερ, Όξφορντ, Ουντουοκάι, Ιάγκο - Βάργκας, Ντορς, Μοράβεκ, Χαν - Γκρέγκοριτς, Νιντερλέχνερ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet