ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ breadcrumbs arrow ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΑΪΝΤΖ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 12/02

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΑΪΝΤΖ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 12/02

12 Φεβρουαρίου 2022 - 05:19

Αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 16:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo

Η Φράιμπουργκ έχασε ένα σημαντικό ματς που την έριξε εκτός τετράδας και πρέπει να απαντήσει οπωσδήποτε σήμερα για να παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης. Ποια καλύτερη ευκαιρία από το εντός με τη Μάιντζ των έξι διαδοχικών ηττών εκτός έδρας. Πρώτη επιλογή ο «άσος» - 2.20

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Έκανε «πισωγύρισμα» στην έδρα της Κολωνίας (1-0) και γνώρισε την ήττα μετά από δύο σερί νίκες. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε από τον Μοντέστ (23'), με τη Φράιμπουργκ να σπαταλά αρκετές ευκαιρίες για να πάρει κάτι από το ματς. Παρέμεινε στην 5η θέση με 33 βαθμούς, με την Κολωνία να την πλησιάζει στον έναν. Μοναδικός απών ο εφεδρικός Κέβεν Σλότερμπεκ (Α), βρέθηκε θετικός στον Covid-19.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φλέκεν - Γκίντερ, Ν. Σλότερμπεκ, Λάινχαρτ, Κόμπλερ - Έγκεσταϊν, Χέφλερ - Γκρίφο, Χέλερ, Σάλαϊ - Ντεμιρόβιτς.

ΜΑΪΝΤΖ

Εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική της έδρα και πήρε ακόμη μία νίκη, κόντρα στη Χόφενχαϊμ (2-0). Με ρεκόρ 7-3-1 πλέον στη «MEWA Arena», η Μάιντζ έφτασε τους 30 βαθμούς στη 1οη θέση του πρωταθλήματος, οι 24 από αυτούς στο «σπίτι» της. Προηγήθηκε αργά με τον Λι (79') και εξασφάλισε τη νίκη με το πέναλτι του Νιακατέ (83'). Επιστρέφει ο σημαντικός Κορ (ΑΜ), χτύπησε ο βασικός Σεν Ζιστ (Α) και θα λείψει καιρό.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Ζέντνερ - Νιακατέ, Χακ, Μπελ - Βίντμερ, Στακ, Κορ, Ααρόν - Μπούρκαρντ, Ονισίβο, Λι.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet