SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ breadcrumbs arrow ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΥΠΡΟΥ 26/02

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΥΠΡΟΥ 26/02

26 Φεβρουαρίου 2022 - 02:48
Αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 17:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo
Χάλασε πολύ το κλίμα στην ΑΕΚ, αν και είναι νωρίς για... δάκρυα. Με «τρίποντο» σήμερα θα ανέβει στη 2η θέση και θα περιμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι της αγωνιστικής, Απόλλων Λεμεσού - Ανόρθωση, που θα την ευνοήσει σε κάθε περίπτωση. Ποντάρισμα στον «άσο» - 1.72
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Συνεχίζει να χάνει έδαφος στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, μετά την εκτός έδρας ήττα από τον ΑΠΟΕΛ (1-0). Μετά από πέντε διαδοχικές ισοπαλίες (οι τρεις τελευταίες με 0-0), απέτυχε να σκοράρει και να νικήσει και στο «ΓΣΠ». Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κβιλιτάια (45+6') και άφησε την ΑΕΚ στο «-9» από την κορυφή. Εξέτισε ο σημαντικός Άνχελ Γκαρσία (Α), στην αποστολή ο Ντάρμπισαϊρ (Ε). Τιμωρημένοι οι Μιλίτσεβιτς (Α) και Μάμας (Μ), παραμένει εκτός ο υπερπολύτιμος Γκιούρτσο (ΜΕ).

ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ

Έμεινε ισόπαλη με την ΠΑΕΕΚ (0-0) εντός έδρας, στα πλαίσια της εξ αναβολής 16ης αγωνιστικής. Η ΑΕ Λεμεσού ήταν καλύτερη και δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 30ο λεπτό, λόγω αποβολής του Μηνά Αντωνίου, που αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε τρία λεπτά. Παραμένει στην 8η θέση με 25 βαθμούς και θα συνεχίσει στα playouts. Τιμωρημένοι για σήμερα οι Αντωνίου (Α) και Παπαφώτης (Μ), επιστρέφουν οι «ενδεκαδάτοι» Μπαλντέ (ΜΕ), Μιλιντσεάνου (Ε), Μαρόσα (Ε) κι ο Σίτο Ριέρα (Μ).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet